2777
2789
عنوان

حق ثبت مهریه

2317 بازدید | 19 پست

برای مهریه ۱۴ تا ۱۰۰ سکه ۰/۲ درصد 

۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه ۲ درصد

۲۰۰ سکه به بالا ۱۵ درصد

درزمان ثبت عقد باید این مقدار حق ثبت مهریه پرداخت کنید.

یعنی برای ۵۰۰سکه حدودا ۷۰تا سکه باید حق ثبت بدید.

بنظرم قانون خوبیه کسی که در این حد نداره حق ثبت بده مهر‌ نکنه تکلیف درطرف هم معلوم باشه.

(درکل‌ نظر شخصیم اینه که مهریه کاملا توهین به زن حساب میشه) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توهین نیست بنظرم ولی قانون خوبیه موقع ازدواج مرد ها عاشق پیشه ۱۰۰۰ سکه قبول میکنن بدون اینکه یه هزاری تو جیب شون باشه الان دیگه باید یه درصد اول بار بدن مهریه های نجومی میاد پایین 

فضول زندگی نباشیم دخالت بیجا ممنوع 🚫🚫

خب واسه خودت انجامش بده

به ملت چیکار داری

مهریه میتونه ارث یک زن رو از اموال شوهر فوت شدش براش نجات بده

وقتی که همه اموال همسر میرسه به خانوادش نه به اون زنی که عمرشو پای اون زندگی گذاشته

توهین؟

ن حقه زنه 

مث این میمونه مردا بگن حقوق گرفتن توهین ب مرده😐🤣

هوب حق و حقوق زنم مشخص شده دیگع 

واقعا زنا موجودات عجیبین 

از حقوق مردا ناراضیم ک چرا همچی ب نفعشونع 

از حقوق خودمونم ناراضیم ک بهمون توهین میشه؟

حالا اگ مهریه نبود ک همه زنا خودکشی میکردن ک چرا حقو حقوق زن تو اسلام مشخص نیست؟

همش شعار شعار شعار 

خب واسه خودت انجامش بده به ملت چیکار داری مهریه میتونه ارث یک زن رو از اموال شوهر فوت شدش براش نجا ...

من مهریه ام ۱۴ تاست اونم به‌زور بابابزرگم چون نمیخواستم، از طرفی قانون اینجوری شده موقع عقد باید بدن بمن ربطی نداره که بخوام‌دستور انجام‌به بقیه بدم. شعار هم کسایی میدن که از اسلام فقط مهریه اسلامی شو قبول دارن. مهریه در قبال حق زندگی زن داده میشه که بطور مثال بدون اجازه اقا خونه باباشم نباید بره و چیزای دیگه.

توهین؟ ن حقه زنه  مث این میمونه مردا بگن حقوق گرفتن توهین ب مرده😐🤣 هوب حق و حقوق زنم مشخص ...

پس شما ازدواج‌ و شغل زن میدونی! جالبه به اسم اسلام واس دادن بهمون پول میدن مثل زن خراب خوشحالم هستیم. 

توهین نیست بنظرم ولی قانون خوبیه موقع ازدواج مرد ها عاشق پیشه ۱۰۰۰ سکه قبول میکنن بدون اینکه یه هزار ...

نظر شخصیم اینه که توهینه ولی آره قانون‌خوبیه‌ کسی که نداره چه خامواده پسر چه دختر قر اضافی نیان

من مهریه ام ۱۴ تاست اونم به‌زور بابابزرگم چون نمیخواستم، از طرفی قانون اینجوری شده موقع عقد باید بدن ...

تو اینطوری فکر کن

کاری به ذهنیتت ندارم

من از زندگیم راضی ام

زندگیم هم قشنگه هم اسلامیه

مهریمو هم معقول انتخاب کردم

کسی هم بهم زور نمیگه

چون انتخاب درست کردم

حق زندگیمم دست کسی نیست

تفکرمم اینطوریه که مهریه حق زنه

نه اینکه کشته مرده مهریه باشم، فکرم اینه که تا قانون اینطوریه و مشکل ادما فقط مهریه ست. هیچ جوره با حذف مهریه موافق نیستم

شماهم نظر خودتو داشته باش

تو اینطوری فکر کن کاری به ذهنیتت ندارم من از زندگیم راضی ام زندگیم هم قشنگه هم اسلامیه مهریمو هم ...

من به خودم نگرفتم شما به خودت گرفتی من فقط قانون و گفتم اخرش نظر شخصیم و گفتم که قرار نیس زندگی شما رو تحت الشعاع قرار بده و این حرفاتون هم ربطی بمن حتی نداره قرار نیس مثل هم فک کنیم قانون هم دست من نیس که از من طلب دارید که میگیذ موافق حذفش نیستم😂 باشه حذف نمیکنم🤣