2777
2789

سلام عزیزان برای کاربادانش آموزی که پنجم ابتدایی میخوادبره ومیخوادبرای آزمون تیزهوشان آماده بشه چه کتابهایی روپیشنهادمیکنین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر براتون مهم که فرزندتان از این سن آموزش ببینید معرفی آموزشگاه خودمون دارم چون تجربه کاملی داشتم با این موسسه و اینکه درصد قبولی ها بالایی داشتیم خواستید درخواست بدید تا بتونم راهنماییتون بکنم 

میخوادبره پایه پنجم میتونه بخونه اینارو؟

اینا تست هوشن زیاد ربطی به پایه ندارن ولی به نظرم یکم زوده از تابستون سال اینده شروع کنه بهتره اینجوری تا زمان ازمون از درس زده میشه 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
ممنون تازه میخوادبره پنجم براش سخت نمیشه؟

پنجم‌ پس برای ریاضی خیلی سبز کار کنه تست زمان دار باشه که مدیریت زمان یاد بگیره ای کیو رو‌ هم کار کنه در حد هفته ای یه صفحه چون واقعا یخت میشه البته میتونین برای کتاب ای کیو معلم بگیرین باهاش کار کنه چون ازمون تیزهوشان هفتم از کتاب درسی نیست ازمون هوش

اینا تست هوشن زیاد ربطی به پایه ندارن ولی به نظرم یکم زوده از تابستون سال اینده شروع کنه بهتره اینجو ...

پس به نظرت چطوره امسال بیشترروی پایه ای که میخوادبره تمرکزکنه