2821
2789
عنوان

همسر

1469 بازدید | 114 پست

سلام بچه ها من یه مشورت نیاز دارم 

اینطور بگم با شوهرم چندین سال هست دوست هسیم ۷ ۸ سال که اومد خواستگاریم ازدواج کردیم خوانواده شوهرم خیلی پولدار و ملاک های بزرگ شهر هستن خودش هم پولداره و هیچ چیزی از نظر مالی واقعا کم نمیزاره چه تو خونه چه برا من هر وقت میذم خرید کارتشو میبرم حتی نگاه نمیکنه ببینه چقدر خرج کردم یا هرچی از طلا از بهترین وسایل هر چیزی میخواسم برام مهیا کرده 

فقط یه مشکل بزرگ دارم یکی شوهرم خود بیمار انگاری داری 

دوم اینکه از نظر روحی یکم ضعیفه روحیش و بعضی وقتا واقعا منو اذیت میکنه و میخنده به این کاراش مثلا منو خورد میکنه بهش فحش میده اگر کوچکترین حرفی خلاف میلش بزنم یا اینکه اصلا احترام به خوانوادم نمیزاره حتی بابام که بیاد خونه اینقدر با بابام سر سنگینه که نیم ساعت نشده میره بعضی وقتا هم اینقدر خودمو اذیت میکنه نا نگم ببخشید غلط کردم فلان بیسان ول نمیکنه ولی بعضی وقتا هم اینقدر هوامو داره که نمیدونم مثلا یکی از خوانواده خودش یا ما یا هر چی جرات نداره بهم تو بگه مثلا خوانواده مذهبی داره اولین کسب هس با دوست دخترش ازدواج کرده یا اینکه حتی برا نامه بکارت و خیلی چیزای دیگه حق دخالت به هیچکس نداد کلا هوامو داره کم و بیش اما بعضی وقتا هم واقعا آزارم میده چکار کنم به نظر شما ؟ در ضمن تا اسم طلاق هم میاد یعنی خودش میگه میکه مهرتو ببخش طلاقت بدم ولی من واقعا زندگیمو دوست دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه مشاور درست و حسابی و متدین صحبت کن نه از این چرتا،  بعدم شما باید رگ خواب همسرت رو دستت ب ...

صحبت کردم حتی رفتیم با هم دیگه مشاور بعد جلو خود مشاور به مشاور میگه من بیشتر از شما میفهمم نیازی نبست برا من توضیح بدین چی بگم واقعا 

رگ خواب مثلا همش دوست داره نوکرش چاکرش باشی منظورم اینه جلوش خم و راست بشی 

دوست داشتن زندگی کافی نیست که  اینایی ک گفتی مسائل جزعی نیستن با مشاور صحبت کن به نفع خود ...

صحبت کردم هر کاری مشاور گفته کردم ببینید حتی به خونه گیر میده یهو میاد داخل میگه چرا اینجا کجه چرا اونجا کثیفه چرا بو فلان میاد چرا بو بیسان میاد دیوونم کرده کوچکترین چروک رو لباسش باشه پاپایا هست واقعا 

سلام

یه سری اشکالات تربیتی ‌ و غروز و رفتارای بچگانه داره که ریشه درکودکی داره

باید بامشاور صحبت و راهکار بگیرید

ایشون که انقدر دست و دل بازه چرا زورش میاد مهریه زنش رو که حق شرعی و قانونی و اخلاقی هر زنی هست  رو بده به زنش

سلام یه سری اشکالات تربیتی ‌ و غروز و رفتارای بچگانه داره که ریشه درکودکی داره باید بامشاور صحبت و ...

نمیدونم واقعا میگم که حتی حاضر نیست با کشاور صحبت کنه میگه اگر یه روزی خواستی طلاق بگیری هزارتومن هم بهت نمیدم که فکر کنی بخوای زندگی قشنگ کنی یا همینجا زندگی کن یا هیجوقت نمیزارم زندگی کنی اینم حرفشه