2821
2789

از صبح تا شب چند بار با هم بازی میکنیم تقریبا هروز یا تو کوچه دوچرخه سپاری میبرمش یا پارکه یا خانه بازی ..پنج سالشه ..تا قبل جنگ هم مهد کودک بود ..کتاب آموزشی پیش دبستانی هم براش گرفتم چند ماهه با هم کار میکنیم کلی حرف میزنم و چیزی یادش میدم تو طول روز ..چرا پس همش عذاب وجدان دارم چمه من ..تمام فکر و ذکر من شده این بچه ..

تو دوتا تاپیک قبلی هم گفتم چ اخلاقی داره و ما تو این شهر تنهاییم ..ی دوست دارم فقط اینجا ک هرازگاهی میریم پارک با هم ..خانواده هامونو چند ماه یکبار میبینیم ..توروخدا بیاید بگید من سخت میگیرم یا واقعا حق دارم انقد فکرو خیال کنم ..همش دعا میکنم ی عالمه دوست اینجا پیدا کنیم

حق داری ولی کمی کمال گرایی فک کنم

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه عالیه باهم اشپزی کنید

اتفاقا تو همه چیز دخالتش میدم خیلی رو بچه حساسم ک نکنه احساس تنهایی کنه ..اصلا هم اهل دعوا کردنش نیستم کلا آدمی نیستم ک دلم بیاد بچه رو دعوا کنم

زیاد فکر میکنی عزیز. بچه این زمان نیاز به محبت و امنیت داره که بهنظرم براش فراهم کردی. اگه دوست هم پیدا کنه خیلی خوبه تشویقش کن با همسناش دوست بشه صمیمی بشه اینطوری خودتم میتونی با مامان بچهها دوست بشی.

زیاد فکر میکنی عزیز. بچه این زمان نیاز به محبت و امنیت داره که بهنظرم براش فراهم کردی. اگه دوست هم پ ...

بعضی وقتا تو پارک با کسی دوست میشن بازی میکنن بعضی وقتا هم ن ..میگه مامان امروز کسی نبود دوست بشیم بازی کنیم منم غم دنیا میاد تو دلم ..دوتا تاپیک قبلیم گفتم دیشب چی شد میشه بخونی

نه خیلی خوبه پسر منم۵ سالشه تا ظهر مهده بعد از ظهر خونه مادربزرگش فقط شبها میاد خونه اینقدر خسته و بیحوصلم خیلی هنر کنم شام بدم بهش وموقع خواب براش کتاب داستان بخونم

به نظرم زیادی داری توجه میکنی

منم بچه اولم را همینطور بودم

الان به شدت وابسته و بی دست و پاست. کلاس سومه ولی من باید بشینم کنارش تا بتونه مشقاش را بنویسه. تو مدرسه هم که هیچی از کاراش را درست انجام نمیده همش هم از همکلاسیاش کتک میخوره

مشاور گفت زیاد باهاش بودی که انقدر بی عرضه شده

نه خیلی خوبه پسر منم۵ سالشه تا ظهر مهده بعد از ظهر خونه مادربزرگش فقط شبها میاد خونه اینقدر خسته و ب ...

کاش اقوام ما هم کنارمون بودن آرزو دارم مامانم پیشم بود ..مهر ماه باید بره پیش شوهرم میگه ی کلاس تو تابستون ثبتنامش کن نمیخواد مهد بره اگرنه تا قبل جنگ مهد میرفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز