2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 114 پست
واقعا 

تو خونه ب نظرم بهش مسئولیت بده تو نمیتونی همش کارا خونه رو کنی!! اینجوری بگو ک فلانی عزیزم من کمرم درد میکنه میشه این میزو برام جا ب جا کنی بعدم اگ برات خرج میکنه برو باشگاه ب خودت برس چون خ هم کارا خونه بکنی از پا در میای خدایی نکرده🥲🌱

نمیدونم واقعا میگم که حتی حاضر نیست با کشاور صحبت کنه میگه اگر یه روزی خواستی طلاق بگیری هزارتومن هم ...

شما برو مشاور راهکار بگیر بااین اقا چطور رفتار کنی

هیچوقت ازطلاق حرفی نزن

راه های دیگه رو امتحان کن

بیاد پیش مشاور مریضی هاش لو‌میره نمیخواد کسی بدونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خونه ب نظرم بهش مسئولیت بده تو  نمیتونی همش کارا خونه رو کنی!! اینجوری بگو ک فلانی عزیزم من ...

اصلا حتی یه لیوان جا به جا نمیکنه تا بهش میگم مثلا یه کاری کن میگه مگه وظیفه منه میگه یکی بگیر کمکت کنه ولی خونه باید تمیز کنه وسواس فکری هم داره مثلا غذا که میخوام درست کنم اگر حموم نرفته باشم تمیز نباشم نمیزاره غذا درست کنم یا میگخ برو باشگاه شنا هر جا میخوای بری برو ولی میبرم میارمت ماشین دارم خودم پدر شوهرم خودش بهم شب عروسی هدیه داد ولی نمیزاره استارتش بزنم کل خونه هم کرده دوربین مداربسته انگار من میخوام فرار کنم 

شما برو مشاور راهکار بگیر بااین اقا چطور رفتار کنی هیچوقت ازطلاق حرفی نزن راه های دیگه رو امتحان ک ...

بردمش دو سه بار با زور و گریه رفتیم بع. به مشاور میگه حرفاتون تموم شد من میرم حساب کنم بریم یعنی حاضر نیست اصلا واقعا حرف بزنه با مشاور حتی یه مدتی ول کردم رفتم تو نامزدی اومد دنبالم با هزارتا مکافات برم گردوند همی تا خرش از پل رد شد خرشو تازوند کوچکترین حرفی هم میزنم میزنه تو پوز آدم یعنی من هیچگونه هثحرفی حق ندارم بزنم که بخواد بر خلاف میلش باشه همش میگه چرا من اخه تو رو گرفتم فلان بیشان داره واقعا بی ارزشم میکنه من تو خوانواده بی فرهنگ و واقعا بدی بزرگ نشدم مادرم لیسانس داره پدرم فوق لیسانس داره بعد خوانواده من ار کوچیک تا بزرگ احترامش میزارن این اصلا 

اصلا حتی یه لیوان جا به جا نمیکنه تا بهش میگم مثلا یه کاری کن میگه مگه وظیفه منه میگه یکی بگیر کمکت ...

یعنی هر دفعه قبل از اینکه ناهاروشام درست کنی میری حموم؟؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
منم‌اومدم‌ ببینم کسی یه راه و‌ جاهی جلوم نمیزاره 

همون طور که گفتی با پنبه باید سر ببری. اگه زندگیتو دوست داری باید با زبون نرم و چرب خرش کنی. من یه جاری دارم بچه روستا بوده که برادرشوهرم رو تور می‌کنه. نمیدونی چطوری برا خانواده شوهرم دولا راست میشه. من اصلا نمیتونم . وضع مالی بردار شوهرمم خیلی خوبه. پدرشوهرم مخالف ازدواج شون بود. خودشون. فتم عقد کردن. اما دختره آنچنان با سیاست خودشو جا کرد تو این خانواده که نگم. الان هر کاری می‌خوان کنن این جاریم وسط ماجراست. ببین میاد خونه مادرشوهرم از دخترشون بیشتر کار می‌کنه. مدل ارباب رعیتی .... یعنی خواهرسوهرم اصلا کار نمیکنه بعد به جاریم میگن پاشو کار کن. اوایل ازدواج جاریم سعی میکرد منو هم مثل خودش کنه . ولی من نمیتونم اینقدر دولا راست بشم جلوشون. البته که دختر روستا و شهر نداره همه قابل احترام هستن. منظورم این بود ایشون از نظر سطح مالی خیلی پایین تر بودن و با پسر تهرونی پولدار ازدواج کرد به خاطر همین پی همه چی رو به تن مالید حتی بدون مهریه. اماااا حسابی بهشون خدمت کرد. 

اصلا حتی یه لیوان جا به جا نمیکنه تا بهش میگم مثلا یه کاری کن میگه مگه وظیفه منه میگه یکی بگیر کمکت ...

من نمیخام بگم خدایی نکرده تو عیب داری، اصلا!! ولی شاید بهتر باشه لحن حرف زدنت رو تغییر بدی با لحن مهربون صحبت کن باهاش ی بار صداتو ضبط کنی متوجه میشی ...اگ گفت مگه وظیفه منه مظلوم بگو فک کردم میتونی کمکم کنی🥺..به نظرم رگ خواب همسرت یکی اینه که ازش تعریف کنی و دوم ک دوس داره تو خونه بگه عا من رییسم

نمیدونم حتمن دوستم داره یعنی نمیدونم شاید داشته باشه من که تو دلش نیستم 

ببین جاری من راه می‌ره شوهرش رو گلم صدا می‌کنه. حالا شوهرش مثل شوهر شماست. این جور مردها فقط تایید میخوان. محل زنها زیاد نمی‌ذاره. یعنی اهل زبون ریختن نیست. فقط پول خرج می‌کنه . برادرشوهر منم آدم قابل احترامی هست ولی مغروره حتی به زور جواب سلامت رو میده و مدام ایراد میگیره از زنش. حالا زنش کدبانوها. باید تا میتونی مدل ارباب رعیتی بری جلو و زبون بریزی. اگه دوست داری تو این زندگی بمونی

همون طور که گفتی با پنبه باید سر ببری. اگه زندگیتو دوست داری باید با زبون نرم و چرب خرش کنی. من یه ج ...

خوب منم‌خوانواده‌ بدی ندارم مثلا من خودم بزرگ شده و متولد شیراز هستم همسرم اطراف شیراز خوانوادش خدایی خیلی احترامم میزارن خیلی واقعا از مادرش بگیر تا پدرش برادراش خیلی پشتم هستن ولی کلا همشون از شوهرم میترسن چون گذشته شری هم داشته و تا حدودی خیلی آدم دور و برش رفیق پفیق داره درسته خیلی پولدارن ولی دلیل هم نمیشه که من کلفتی همشون رو بکنم من فقط میخوام با خودم قشنگ رفتار کنه ۲۴ ساعت منو کوچیک میکنه و اصلا محل خوانواده من نمیزاره برادر منو بلاک کرده حتی خاله من از تهران اومده بود حتی نگفت بیاد خونمون دعوتش کن ولی خوانواده خودش بخوان بیان تو صد مدل غذا هم درست کنی میگه کمه  

من نمیخام بگم خدایی نکرده تو عیب داری، اصلا!! ولی شاید بهتر باشه لحن حرف زدنت رو تغییر بدی با لحن مه ...

دقیقا آفرین همش دوست داره بگه حرف حرف منه من رئیسم من میگم چی خوبه چی بد من میگم چکار بتید بکنیم نکنیم اخه مثلا دارم براش عشوه میام باهاش حرف میزنم میگه هیچی نگو حالم بد میشه باور کنید امشب حالم گذفته بود تاپیک زدم رفتم سمتش بوسش کنم میگه فعلا حوصله ندارم سر به سرم نزار 

بردمش دو سه بار با زور و گریه رفتیم بع. به مشاور میگه حرفاتون تموم شد من میرم حساب کنم بریم یعنی حاض ...

پول عزیزم پووول . پول و ثروت قدرت کاذب میاره و شعور رو از بین میبرن. شوهرت یه پا فرعون برا خودش

ببین جاری من راه می‌ره شوهرش رو گلم صدا می‌کنه. حالا شوهرش مثل شوهر شماست. این جور مردها فقط تایید م ...

میدونم خوب جی میگید شما اما من خودمم خوانواده فقیری ندارم مثلا من خودم بابام برجی ۱۰ ملیون میریزه ماهیانه حسابم که شوهرم فهمید یه دعوایی راه انداخت که مگه من زیر دست اینام اینا بخوان به تو پول بدن زنگ بابام زد هر چی از دهنش در میومد گفت اخه نمیتونم هم ۲۴ ساعته کلفتی کنم احترام میزارم همه کاری هم میکنم برا کار نکرده یهو صد هزار تا فحش میخورم در ضمن به شدت غیرتی هست و به شدت آدم شروری هست پاش بیوفته و به شرت دیوونه واقعا 

خوب منم‌خوانواده‌ بدی ندارم مثلا من خودم بزرگ شده و متولد شیراز هستم همسرم اطراف شیراز خوانوادش خدای ...

مفهمم عزیزم. حق با توی. بعضی مردها ظالم هستن دیگه. اینم داره ظلم می‌کنه. مطمین باش بدجوری چوبش رو میخوره. همین که خانواده اش ارزش شما رو میدونن معلوم می‌کنه که زن خوبی هستی. اگه بمونی باهاش که بدون اجر حضرت آسیه رو داری. اگه هم دیدی وحشتناک تر شده مهرت حلال جونت ازادغ. متوسل شود به اهل بیت. نماز جعفرطیار بخون که خود خدا راه چاره ای جلوت بذاره. دیدیم از این مردهای مغرور. خدا به دلت آرامش بده همین