2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دردش تو مایه های پریودیه؟؟

میدونم بیشتره ها میخام بدونم همونجوریه حالتش؟

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼
اسی دردش تو مایه های پریودیه؟؟ میدونم بیشتره ها میخام بدونم همونجوریه حالتش؟

ببخشید اینا میگم ،دلپیچه و اسهال شدید را در نظر بگیر که دلت و کمرت و پشتت از درد داره داغون میشه،بیشتر به این نزدیکه به نظرم تا درد پریودی

ببخشید اینا میگم ،دلپیچه و اسهال شدید را در نظر بگیر که دلت و کمرت و پشتت از درد داره داغون میشه،بیش ...

وای  دل درد گرفتم 🥹😅

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

اسی جان مبارکه،۵سال پیش همچین شبی و همچین موقعی تو زایشگاه بودم و آرزو میکردم زود بگذره،چنان زود گذشت که دیروز ثبت نامش کردم پیش دبستانی ...خدا راشکر 

زود و به خوشی بگذره برات

چرا یعنی انقد تصویر سازیت قویه؟🤣

اره اصن داغونم 😂🥹زن حامله میبینم کمر درد میگیرم 

نمیدونم چطوری قراره یه روزی نینی بیارم

اره اصن داغونم 😂🥹زن حامله میبینم کمر درد میگیرم  نمیدونم چطوری قراره یه روزی نینی بیارم

خوبه همه چی به وقت خودش میبینی قشنگه‌...من فوبیا زایمان طبیعی داشتم ولی الان دو تا جوجه کنارم خوابیدن