2777
2789
برای کمتر شدن دردم نظری ندارین.... بعد من هنوز به درجه بالا نرسیدم که برم اتاق زایمان...نمیدونم اونج ...

میشه برای منم دعا کنید

امیدوارم تن خودتون وطفلتون سالم وسلامت باشه

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کمتر شدن دردم نظری ندارین.... بعد من هنوز به درجه بالا نرسیدم که برم اتاق زایمان...نمیدونم اونج ...

فقط به لحطه ای فکر کن که یه دختر.پسر خوشگل و کوچولو و بانمک مبا. بغلت و با دست و پای کوچولوش تکون میخوره

عزیزم مال من خیلی دعاکن دعاکن هیچ خطری تهدیدم نکنه و به آرامش برسم

من هم زایمان اولم طبیعی بود

و همچنین زایمان دوم هم مراحل طبیعی رو طی کردم اما متاسفانه خوب پیش نرفت و سزارین اورژانسی شدم

انشالله که بهترین زایمان رو خواهی داشت عزیزم

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
دارم میمیرم ولی یهو خوب میشم

تو ی مادر قوی هستی نهایت تاچن ساعت دیگ بچت بغلته 

نفسای منظم بکش دردت ک شروع شد مث وقت ورزش نفساتو محکم فوت کن دستاتم بگیر ب میله های تخت گریه نکن نترس ک کنترل از دستت خارج نشع

التماس دعا 

برات حمد میفرستم ان‌شالله راحت باشه برات 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵