2777
2789

تونر

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب برنج برام عالی بود

دستورشم اینه یه پیمونه برنج رو بدون نمک و اینا میشوری یه قابلمه کوچیک پر اب میکنی میریزی توش برنج و وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنی تا لعاب بندازه ابش بعد از صافی رد کن اسپری کن هرشب رو پوستت

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش

شوینده حاوی سالسیلیک اسید

چه ژل شست و شو

چه ماسک صورت و..

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎

واااای دقیقا منم مشکل تورو دارمو همین الانم داشتم تو گوگل دنبال درمان می گشتم ک اهرش سروکارم افتاد ب پذیرش 24ساعته، وحال قراره صب انلاین ویزیت شم

امیدوارم طبق کامنتا تجویزش اثر بزاره

سفیدآب استفاده کن

بخور

ضدآفتاب

یخ  هم خوبه برا پوست

دنبال چرت و پرت نرو مثلا آبرسان اینا اتفاقا بدتر خراب میکنن پوست رو

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد