2777
2789
عنوان

با شوهرم سر اومدن مامانش ب خونمون دعوا داریم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 130 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا چقد عروس. بدی هستی  چی میشه مگه زودتر بیاد ما خیلی وقتا خونه زنداییم شام میریم من حوصلم ...

😳😳😳😳😳 ادم یا صمیمیه که خوب زودتر میاد و اگه کاری باشه کمک میکنه. یا رسمیه و‌مثل مهمون میشینه که خوب باید سر ساعت مهمونی بیاد! ادمی که زودتر میاد و بعد هم به جای کمک تازه غر میزنه ما بش میگیم بیشعور و نامحترم! شما رو‌نمیدونم

سلام عزیزم. ببین من خودم گذاشتم به جات واقعا اعصابم خورد میشد ولی الان مشکل شما اینه که مادر شوهرت اینطوری مزاحمت میشه سعی کن کار خودت رو بکنی و بی تفاوت باشی بی احترامی نکن ولی کار خودتت رو بکن مشکلت رو دوتا نکن اینکه سر این قضیه با شوهرت بحث میکنی خودت داری یه مشکلت رو میکنی دوتا مشکل، هم مزاحمت اون هم بحث با شوهرت.

واقع بین باش شوهرت که نمیتونه به مادرش بگه چرا میای خودمونم بودیم نمیتونستیم به مامانمون بگیم نیا پس شروع میکنه به بحث کردن و جوابایی میده که بیشتر اعصابت خرد میشه پس باهاش بحث نکن

سلام عزیزم. ببین من خودم گذاشتم به جات واقعا اعصابم خورد میشد ولی الان مشکل شما اینه که مادر شوهرت ا ...

اره عزیزم حق با شماست درست میگین مدل درددل باش حرف زدمم اما اصلا درک نداره

دیگه نمیگم

معلومه که بیشعوره من میرم خونه زنداییم زودتر میرم که. کمکش کنم 

خوب پس شما لطفا صحبتای استارتر رو‌کامل بخون و بعد نظرت رو بگو! ایشون مادرشوهرش کمک که نمیکنه هیچ، تازه غر هم میزنه

باورتون میشه یادم نیس خانواده خودم کی خونم بودن؟

اخی خانواده ی خودمون همیشه مظلوم‌واقع میشن واونا اوناپرووپرتوقع‌خداراشکردوسال باخانواده ی شوهرم‌رابطم‌قطع شده نمیان‌اینجااصلاتحملشونا ندارن‌ چون‌دورو ودروغگو هستن