2777
2789
عنوان

با شوهرم سر اومدن مامانش ب خونمون دعوا داریم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 130 پست
نمیدونم شاید حق با شماست  ولی من خیلی ناراحت میشم عروس ها سر این چیزا با شوهر بیچارشون دعوا می ...

یه وقتایی خوبه اون آقای شوهر هم معنی حریم خصوصی و زندگی شخصی رو یاد بگیره ، تا مشکلات بعدش به وجود نیاد ‌. رفتار بد هر کسی باید به خودش تذکر داده بشه . درسته که باید با خود مادرشوهر مشکلشون رو حل کنن ولی همسرشون هم باید بدونن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتایی خوبه اون آقای شوهر هم معنی حریم خصوصی و زندگی شخصی رو یاد بگیره ، تا مشکلات بعدش به وجود ن ...

شوهرم میگه خونه پسرشه باید بیاد همش

اخه اون که با من خوب نیس اینهمه زودتر میاد چه کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756804/دعوا-با-شوهر

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
واااا چقد عروس. بدی هستی  چی میشه مگه زودتر بیاد ما خیلی وقتا خونه زنداییم شام میریم من حوصلم ...

دقت کردی ک اسی گفتن میان اونجا و هی ایراد و غر ک چرا خونت بهم ریخته ست و اونم تو اوج سرشلوقیای اسی ،ادم کلافه میشه،اونم وقتی هی تکرار بشه

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
شوهرم میگه خونه پسرشه باید بیاد همش اخه اون که با من خوب نیس اینهمه زودتر میاد چه کنه  &nb ...

به شوهرت بگو جنابعالی به عنوان پسرشون ، فقط یه طرف ماجرا هستی . سمت دیگه ماجرا منم هستم . خونه و زندگی شما مشترکه ، اگر شخصی بود بله ، میتونست تنهایی تصمیم بگیره کی بره و کی بیاد ولی الآن این خونه و زندگی به شما هم تعلق داره . 

خودش بهم میگ زود تر بیا حرف بزنیم  بعدشم من بیشتر از شما به خانوادمون شناخت دارم  هرهفته ...

خوب اگه خودش بهت نگه بیا چی؟ بازم میری زودتر؟ استارتر ک نگفته ترخدا بیا زودتر حرف بزنیم قابل مقایسه با شما نیست 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
دقت کردی ک اسی گفتن میان اونجا و هی ایراد و غر ک چرا خونت بهم ریخته ست و اونم تو اوج سرشلوقیای اسی ، ...

بله دیدم تو پست دوم جواب دادم 

گفتم ک رک تو روشون بگه زندگی خودمه لطفا تو زندگی هم دخالت نکنیم

به شوهرت بگو جنابعالی به عنوان پسرشون ، فقط یه طرف ماجرا هستی . سمت دیگه ماجرا منم هستم . خونه و زند ...

دقیقا حرفای شمارو هم گفتم

میگه بیا جدا شیم اخلاقت بده

تا یه چیز میشه میگه طلاق