2777
2789
عنوان

شامپو واسه جلوگیری از ریزش مو

329 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ریزش موهام خیلی زیاده .کسی اینطور هست ؟؟ چ شامپویی استفاده میکنین ریزش موهاتون‌کمترشده مرسی نظرتونابگید

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 

شامپو تاثیر خاصی نداره 

من آمپول بیوتین بپانتین خارجی و قرص فیتو و هیرتامین و ۵ جلسه مزوتراپی ریزش موهامو کامل قطع کرد 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماپو پرژک باید دو سه دقیقه تو سرت باشه هم واسه شوره سر و پوسته و چرب شدنش و هم ریزش مو من خودم موهام اندازه کف دست حتی توحموم می ریختن بعضی موقع ها مال کم خونی هم هست

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

اول یه آزمایش برید شاید بدنتون کمبودی داره و یه آزمایش هورمون که برید پیش پزشک دقیق تر راهنمایی میکنه ،شامپو بدون سولفات استفاده کنید که با توجه ب نوع مو چند نمونه ای تو بازار هست.توی شستشوی موهاتون دقت کنیدو.... 

علت ریزش موهاتون چی بوده؟

نمیدونم تو همه ی آزمایشام همه چیم نرمال بود ارثی هم نداریم  خودم موهام پر بود ولی یهو ریزش شدید گرفت تمام خونه زندگیمون موهای من بود دیگه رفتم دکتر آزمایشام خوب بود همه ولی دکتر اینارو داد خداروشکر قطع شد ریزشش

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
سلام اقام..بله خودم شامپو استفاده میکنم ریزشم قطع شده خداروشکر

سلام ممنون میشم اسم شامپوتونابکید واینکه ریزش موهاتون کامل قطع شده؟؟

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر