2777
2789

اول بگم که من کل سال کار میکنم(توی امضام شغلم هست)

کلاس میرم و مسلما درس میخونم پس بنابراین به هیچ وجه وقت ندارم برم مسافرت ولی خب منم آدمم دلم میخواد یکم استراحت کنم. خلاصه الان که تابستون هست اومدیم شهرستان مامانم مسافرت، دفعه پیش بابام همش زنگ و پیام داد به منو مامانم که حوصلم سررفته و... و کلی دعوا که برگشتیم الان دوباره اومدیم مسافرت باز زنگ زد بهم بی دلیل کلی داد زد که تو بدون من حق نداری هیچ جایی برای(خودشم با منو مامانم هیچ جا نمیاد)و کلی بد و بیراه... بهمون هم پول نداده واسه مسافرت! از جیب خودمون پول میدیم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاشو فراموشکن .. خوشبگذره

دلم میخواد ولی انقددددد زنگ میزنم و پیام میده دیوونه‌مون می‌کنه مامانم سرطان داره مسافرتی براش خیلی خوبه ولی اینجور که بابام بهش استرس میده زهرمارمون میشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

هستن از این پدرا ی ماتحت سوز محلش ندید

به خدا مغزمونو‌ میخوره بعد میگه چرا گوش نمی‌دید به حرفم

پشت تلفن میگه همین که گفتم باید برگردید بعد قطع کرد