2777
2789
عنوان

هبه قابل رجوع هست؟ کی وارده کاملا

2014 بازدید | 16 پست

بچه ها 

اونایی که واردن به هبه  بگن 

من سه دوتگ از خونه و یه ماشین بنامم هست همرو هم موقع خرید ملک بنامم زده شده من قبلا اپارتمان داشتم پولشو داده بودم شوهره کار کنه بعدم باهم خونه بخریم اونم تو بنگاه چکها رو خودش پرداخت کرد الان تهدید کرده میخواد اونو بگیره ماشینمم همینطور چند تا ماشین داشتم فروختم دلار داشتم بهش دادم سهاممو فروختم دادم شوهره کار کنه بعدا یه ماشین خریدم ولی باز چکاشو این داد من خنگ چه میدونستم چه بلایی قراره سرم بیاد الان همش داره تهدید میکنه ازم میگیره ☹️ اعصابم خورد شده

منم فکر می کردم هبه رو میشه پس گرفت اینجا پرسیدم یه نفر که وکیل بود گفت دردسر پس گرفتنش زیاده اگه قطعی سند زده شده باشه نمیتونه به راحتی پس بگیره

ولی از دستت حرصم گرفت یاد حماقتای خودم افتادم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سند به اسمت زده دیگه نمیتونه کای بکنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم فکر می کردم هبه رو میشه پس گرفت اینجا پرسیدم یه نفر که وکیل بود گفت دردسر پس گرفتنش زیاده اگه قط ...

بخدا خریت کردم اخه چه میدونستم این انقدر نامرده

میگن ماشین و ممکنه توقیف کنن از ناراحتی نمیدونم چیکار کنم

بخدا خریت کردم اخه چه میدونستم این انقدر نامرده میگن ماشین و ممکنه توقیف کنن از ناراحتی نمیدونم چیک ...

باهاش دعوا و لجبازی نکن سر فرصت بفروش ماشینو

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
سند تک برگ تو محظر بله عزیزم ماشینمم سند تک برگ هست هی میکه چکا رو من دادم همه چی ازت میگیرم میندازم ...

هیچ کاری نمیتونه بکنه

فقط چیزی امضا نکنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هیچ کاری نمیتونه بکنه فقط چیزی امضا نکنی  

تو رو خدا باور کن دارم دق میکنم ماشینمم کلی اومده پایین قیمتش نمیشه فروخت ☹️ خونه هم که سه دونگ سه دونگه انتقالم بخوام بدم کسیو ندارم نه پدر نه مادر نه خواهر برادر دوستم هست که اونم ریسکه

بخدا خریت کردم اخه چه میدونستم این انقدر نامرده میگن ماشین و ممکنه توقیف کنن از ناراحتی نمیدونم چیک ...

این که همه نمیشه. نگران نباش اگر خدای نکرده کار به اونجا برسه شما هم ادعا میکنی و مدرک میاری پول خودت بوده و اصلا هبه نیست