2777
2789
عنوان

امیدوارم بابام بمیره

276 بازدید | 24 پست

تمام ارث میراث مامانمو خورد حالا سر ۳۰۰ تومن پولی که مامانم جمع کرده دعوا را انداخت به مادرم گفت تو وظیفه داری بری کارگری  خرج خ‌ونه رو بدی مامانم چقدر دوام داره خونه پدرش کارگری خونه شوهر کارگری 😞حالم خرابه از پدرم متنفرم معتاده و.‌‌

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

عزیزم اولین چیزی ک از خدا میخام اینه ک به زودی مشکلتون حل بشه و میشه مطمئنم 

و اینکه لطفا نگو بابام بمیره یا نفرین نکن اصلا بالاخره پدرت میدونم اذیت شدید خیلی ولی آخرش باباته نمیشه اینجوری گف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من راه به راه خیانت میکنه بعد با خنده برای مادرم تعریف میکنه😏همش میگه سنت پیامبره مگه خیانت کردم مگه گناه کردم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عزیزم اولین چیزی ک از خدا میخام اینه ک به زودی مشکلتون حل بشه و میشه مطمئنم  و اینکه لطفا نگو ...

عزیزم بابا که نباید فقط رابطه جنس ی برقرار کنه و بچه به دنیا بیاد یکیش بابای خودم ۵ ساله اصلا نمیدونیم کجاست یه روز همه چی رو فروخت و ماهم اواره شدیم با یه مادر مریض 

این تفکر رو بذارید کنار بزرگ‌ کسیه که بزرگی کنه

مادرت باید وقتی ارث دستش رسیده بود طلاق میگرفت شنا رم میبرد.از پدر معتاد طلاق میگرفت و خلاص

هیچ پشتوانه ای نداره 😔

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
عزیزم بابا که نباید فقط رابطه جنس ی برقرار کنه و بچه به دنیا بیاد یکیش بابای خودم ۵ ساله اصلا ن ...

عزیزم 

من خودم الان نزدیک دوسال مامانم ول کرده رفته میخاد جدا بشه با پدرم ولی خب چیزی نمیگم نفرین نمیکنم چون آخرش مامانمه بالاخره پدر شمام ی حقی داره ب گردنتون