2777
2789

همه میگن وظیفه شوهرته امکانات برای بچه اما من دوست دارم تا میتونم حداقل چیزها رو براش فراهم کنم،دل بچمون شاد کنم،شما بودید چیکار میکردین،نتونستم تاحالا پس انداز کنم،چون بچم باید بروز باشه،باید در رفاه باشه،میتونم بهش رسیدگی کنم،ولی فعلا پس انداز نمیتونم بکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم ... دار و ندارم رو خرج بچم میکنم. چون میگم من اون رو آوردم بدنیا . نباید بهش سختی بدم. اما گلم سعی کن ی مقدار پس اندازم بکنی . در کنارش ب بچه اتم برس.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
یعنی نمیذاره درامد خودتون رو خرج کنی؟

منظرم اینه که ۷رچی درآمد دارم رو دارم خرج میکنم ولی شوهرم هیچی خرج بچه نمیکنه،اختیار داری هم میکنه چرا لباس تازه براش گرفتی الان انداختی یا خراب کردی،یا اسباب بازی شکسته هارو ننداز 

من باشم پس اندازمخفی میکنم ،مثل طلاخریدن برا آینده اش ،براشغل راه انداختنش ،برا ازدواجش برادرس خوندنش نه برا لباس وپارک واستخر وکلاس های مختلف بیخودی 

یه جاخوندم بچه ها غذایرستوران ولباسای مارک رو یادشون نمیمونه اما رفتاروخوش اخلاقی پدرومادررویادش میمونه ،مهمتراز مالی رسیدن به بچه روحی رسیدنه که خودم خیلی ضعیفم ها ،ولی من باشم نمیکنم اینکاررو توام داری جوونیت رومیزاری کارمیکنی بزار براآینده بمونه این زحمتی که میکشی