2777
2789
آخری حفره ی مرگبار نیست یادگاران مرگه حفره ی اسرار یا مرگبار ترجمه ی نه چندان معتبر تالار اسرار هست ...

اسم دو قسمت آخر harry potter & deathly hollow 

deathly hollow  معناش میشه حفره مرگبار

تو نسخه های دوبله ایرانی چون هری پاتر دنبال یادگاران مرگ هست اسمشو گذاشته یادگاران مرگ

از دم هزار بار بپرس

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم دو قسمت آخر harry potter & deathly hollow  deathly hollow  معناش میشه حفره مرگبار ...

اگه دعوام نمیکنی باید بگم واژه deathly  توی فارسی معنی نمیده تو خیلی دیگه از زبونها هم همینطور واسه همین گذاشتن یادگاران مرگ که راحت‌تر ترجمه بشه 

اینو اول کتاب یادگاران مرگ یک ترجمه خانم اسلامیه کتابسرای تندیس هم نوشتهhollow

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

اگه دعوام نمیکنی باید بگم واژه deathly  توی فارسی معنی نمیده تو خیلی دیگه از زبونها هم همینطور ...

نظر کامل و جامعی بود

من اینهمه دیده بودم این فیلم رو ولی اصلا توجه نکرده بودم...

آفرین و ممنونم

نظر کامل و جامعی بود من اینهمه دیده بودم این فیلم رو ولی اصلا توجه نکرده بودم... آفرین و ممنونم

تو فیلم معلوم نیست اول کتاب نوشته اونم فقط یه انتشارات

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو