بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه کتاب دیگه جی کی رولینگ نوشته به اسم جانوران شگفت انگیز و زیستگاه انها که ازش فیلم ساختن. اونم مربوط به دنیای جادوگریه اما داستانش با هری پاتر فرق داره. مال دوران قبل هری پاتر بوده.
اونم قشنگه ولی نه به قشنگیه هری پاتر
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو
کلا چند قسمته؟ و ترتیبش چطوریه؟ یعنی از کدوم قسمت شروع کنم صحنه داره؟ با بچه میشه دید؟
کلا هشت تا فیلمه قسمت اول سنگ جادو قسمت آخر یادگاران مرگ ۲ و چند تا یعنی در حد سه تا تو کل فیلم صحنه داره اونم در حد یه بوس
ولی با زیر ده سال توصیه میکنم نبینید چون یکم ترسناکه
هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر میجوشد، خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی #یوسف_قبادی #سگارو
هشت تا فیلم هست ترتیبش هری پاتر و سنگ جادو هری پاتر و تالار اسرار هری پاتر و زندانی آزکابان هری ...
آخری حفره ی مرگبار نیست یادگاران مرگه
حفره ی اسرار یا مرگبار ترجمه ی نه چندان معتبر تالار اسرار هستش