2777
2789
کلا چند قسمته؟ و ترتیبش چطوریه؟ یعنی از کدوم قسمت شروع کنم صحنه داره؟ با بچه میشه دید؟

صحنه نه به اون صورت  ، ولی کلا بنظرم با بچه نبین 

۸ قسمت اگه اشتباه نکنم 

من براساس سال تولید ترتیبشو پیدا کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا اینجا زده ۱۰ قسمت تازه یجا ۱۲ تا بود

مورد ۹ و ۱۰ هری پاتر نیست

یه کتاب دیگه جی کی رولینگ نوشته به اسم جانوران شگفت انگیز و زیستگاه انها که ازش فیلم ساختن. اونم مربوط به دنیای جادوگریه اما داستانش با هری پاتر فرق داره‌. مال دوران قبل هری پاتر بوده.

اونم قشنگه ولی نه به قشنگیه هری پاتر

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

دیدم

ده بار بیشتر دیدم

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

کلا چند قسمته؟ و ترتیبش چطوریه؟ یعنی از کدوم قسمت شروع کنم صحنه داره؟ با بچه میشه دید؟

کلا ۸ قسمته . بزن قسمت اول . دوم سوم..... تا اخر ب ترتیب میاره 

ن صحنه نداره اگ از تو گوگل ببینی . ولی برای بچه مناسب نیست چون من خودم برای داداش ۱۰ سالم گزاشتم میترسید

هشت تا فیلم هست

ترتیبش

هری پاتر و سنگ جادو

هری پاتر و تالار اسرار

هری پاتر و زندانی آزکابان

هری پاتر و جام آتش 

هری پاتر و فرمان ققنوس

هری پاتر و شاهزاده دو رگه

هری پاتر و حفره مرگبار 1

هری پاتر و حفره مرگبار 2

فیلم حالت نوجوانانه داره و تو قسمتهای اخر در حد لب گرفتن داره

کلا هشت تا فیلمه قسمت اول سنگ جادو قسمت آخر یادگاران مرگ ۲ و چند تا یعنی در حد سه تا تو کل فیلم صحنه داره اونم در حد یه بوس

ولی با زیر ده سال توصیه میکنم نبینید چون یکم ترسناکه

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

هشت تا فیلم هست ترتیبش هری پاتر و سنگ جادو هری پاتر و تالار اسرار هری پاتر و زندانی آزکابان هری ...

آخری حفره ی مرگبار نیست یادگاران مرگه

حفره ی اسرار یا مرگبار ترجمه ی نه چندان معتبر تالار اسرار هستش