2777
2789
عنوان

زندگی عاشقانم بخاطر یه اشتباه من داره نابود میشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیش از حد اصرار و عذرخواهی کاملا اوضاع رو برعکس میکنه عزیزم.دیگه چیزی نگو و عادی زندگی کن یه هفته.هرگز خواهش نکن.شما عذرخواهی تو کردی.تو دعوا حرف ناراحت کننده برای هرکسی پیش میاد.عادی باش و التماس نکن.خودت و قوی و بااعتماد بنفس نشون بده.خودش درست میشه.الان فکر میکنه شما همیشه هستی و ملتمس هستی.ولی بی تفاوت باشی خودش میاد سمتتون.

شوهرت یا خیلی بچست ودنیای کوچیکی داره یا از ته دل دوست نداره وگرنه این همه کینه طبیعی نیست  ادم طاقت تحمل دوریو نداره ،ولی در دوران عقد این بحثا پیش میاد برید سر زندگی بهتر میشه ولی اگر میبینی کینه ای و معرور تو زندکی عذاب زیاد میکشی

گذشت زمان همه چیز حل میکنه تواین مدت مدام بهش حرفای عاشقانه بزن کادو های دوست داره بخر یه سفر برید سعی کن سیاست داشته باشی میتونی از طریق خانواده ش مجدد اعتماد احترامش وعشقش برگردونی متاسفانه اون الان داره فکر میکنه که خانواده ش شاید حرف درستی زدن ایشون عجولانه تصمیم گرفته

ولی اینجا میگن عقب بشین لی لی به لالاش نزار که

شما چندبار دیگه هم سعی کن کارایی انجام بدی که خوشحالش میکنه. اگه بازم جواب نداد اونموقع عادی برخورد کن ولی بازم قهر نکن. زندگی واقعی فرق داره با دنیای مجازی. اگه میگفتی پشت خانوادشه و طرف تو نیست میگفتم کلا بزار بره هر کار میکنه بکنه. ولی کم پیش میاد مردی جلوی خانوادش وایسه  زنشو انتخاب کنه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

مقایسه کردن اشتباه محضه حتی دکتر هلاکوی میگه هرچی میخاید بگید ولی مقایسه نکنید 

و اینکه کسی ک کسیو دوس داشته باشه چطور بهش میگ نفرت انگیزی اخه دختر

مردا زود دلشون سیاه میشه 😐🚶‍♀️