2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400610923]دوتایی کار کنید بقیه همه پولدارن؟[

والا خانومه متارکه کرده با دو فرزند که بزرگه ۱۸ سالشه بعد من مجرد میگه ۲۵۰ سکه تا ۵۰۰ تا مهریه ادم ببخشید پشماش میریزه 

[QUOTE=400610923]دوتایی کار کنید بقیه همه پولدارن؟[والا خانومه متارکه کرده با دو فرزند که بزرگه ۱۸ س ...

تو نیتشو بکن و از خدا کمک بگیر جوینده یابنده است. ب مادرت بگو برات زیر نظر بگیره اون بهتر بلده هستن هنوز دخترایی ک فقط دنبال مادیات نباشن مخصوصا دخترای شهرستان . اول تو فامیل بعد همسایه اخرش جور میشه

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
بعد اگه اولش خوشت نیاد بعدا امکان داره عاشق بشی

اگ مهربون باشه صد در صد.ازدداج سنتی اونقدرام ک میگن وحشتناک نبست.من خودم سنتی ازدواج کردم.اخلاق طرف خوب باشه شیفتش میشی اصلا ی سطل رنگ میاره میپاشه رو زندگیت

اگ مهربون باشه صد در صد.ازدداج سنتی اونقدرام ک میگن وحشتناک نبست.من خودم سنتی ازدواج کردم.اخلاق طرف ...

خب اگه کیس مورده نظرتون بود میشه بگید

بهم پیام بدی .بساز و اهل زندگی باشه منم کم نمیذارم نه ازینا که هر چی منزل پدرش نداشته بخواد من داشته باشم نه .اگه بتونی من تهرانم خدا مادرتو برات نگه داره 

خب اگه کیس مورده نظرتون بود میشه بگیدبهم پیام بدی .بساز و اهل زندگی باشه منم کم نمیذارم نه ازینا که ...

من خیلیییی از شما دورم جنوبیم!ب مادرت باید بگی .مادر مادر بزرگ‌خاله اینا باید پیدا کنن برات