2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه لباس چی بپوشم (ادا سریال خانه به دوش رو در میاره😁)

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

دقیقا همینجوریه ک میگم...

من :غذا چی بزارم.

شوهرم:نمیدونم هرچی دوس داری بزار

من:نه خب یه چیزی بگو 

شوهرم : چلوگوشت بزار 

هررربار ک زنگیدم جوابش این بوده عاشق برنجو گوشته اگ نظرشو بخوایی همین غذارو میگ...اما خب ب کتف چپم انتقال میدم نهایت براش بادمجون درست میکنم🤣🤣

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ما کلا از بابام نمیپرسیم 

میدونیم غذای مورد علاقش چیه 

هر موقع ام گوشت تازه بگیره میگه ابگوشت بذارین 

هر موقع ام هوس کنه خودش میگه خورشت مرغ بذار ابدارم باشه تاکیدم میکنه😂😂😂