2777
2789
عنوان

سیلی زدم به بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 40 پست
نه بابا تو یه همچین خوابی دیدی ممکنه ذهنت خیلی مشغول باشه با شاید هم یه معنی دیگه بده 

ممکنه بخاطر غلبه ی صفراهم باشه

خواب تیزی...جنگ... رنگ زرد و..

بخصوص ک تابستکن فصل غلبه ی صعرا یعنی طبع گرمو خشکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرکاری بخوان و بتونی رو ک نباید انجام بدی! بهترین تربیت گر مادره  قاطعه مهربونه. یعنی م ...

میفهمم چی میگی

ولی مادر دخالت میکنه تو تربیت بچه.ازم میخواد مثل خودش مطیع امر بچه بتشم.میگم که این بچه رو مامانم لوس و پررو با میاره

همه کس و کارمم مامانمه نمیتونم خونشون نرم.مجبورم به سبک خودش تحت فرمان بچه باشم.دیگه امشب کم اوردم...😭😭

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
ممکنه بخاطر غلبه ی صفراهم باشه خواب تیزی...جنگ... رنگ زرد و.. بخصوص ک تابستکن فصل غلبه ی صعرا یعنی ...

شام شکلات صبحانه خورده بودم

از عذاب وجدان دستم شل شده بود امشب

میفهمم چی میگی ولی مادر دخالت میکنه تو تربیت بچه.ازم میخواد مثل خودش مطیع امر بچه بتشم.میگم که این ...

خب این خودخواهی تو بیشتر به بچت لطمه میزنه تا اون چکی ک زدی تو گوشش

چرا بای تابستونا یکسره خونه ی مامانت باشه؟

چرا باید دو تربیتی بشه؟

نگاه کن

الان میتونی کنترلش کنیا

به ۵ سال دیگه ک یه نوجوونه فکر کن 

نه بابا شاید ذهنت خیلی مشغول باشه یا معنیش یه چی دیگه باشه

انقدر ناراحت بودم که چرا زدمش که دستم شل شده

رنگ زرد هم توی خوابت دیدی؟

نه

مثل زمان جنگ امام حسین و یزید تو ذهنم بود توی خواب که همه توی کشتی در حال نبرد و جنگ بودیم با شمشیر و تیزی شمشسرو حس کردم از خواب پریدم

الهی دستم بشکنه اگه معناش سیلی که به بچم زدم باشه

خواب بودم کابوس شمشیر کشیدنو دیدم از خواب پریدم بعنی درد اون سیلی در حد تیزی شمشیر بود برا بچم؟

بابا بگیر بخواب سریال ترکیش میکنی چرا. هشت سالم بود مامانم با قاشق داغ دستمو میسوزوند

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
خب این خودخواهی تو بیشتر به بچت لطمه میزنه تا اون چکی ک زدی تو گوشش چرا بای تابستونا یکسره خونه ی م ...

من دوتا پسر دارم مثل سگ و گربه میوفتن به جون هم....امشب گرفت این بچه رو زد تو دماغش تا خوندماغ شد

پسرم شش سالشه ولی از حالا یاغیه

نمیمونه تو خونه.خوش به آژانس زنگ میرنه بیاد ببرتش اونجا.بخاطر اینکه مامانم لی لی به لالاش میزاره ولی خونه خودم از این خبرا نیس

نه مثل زمان جنگ امام حسین و یزید تو ذهنم بود توی خواب که همه توی کشتی در حال نبرد و جنگ بودیم با شم ...

ناراحت باش بهت قول میدم فردا یادش بره 

تو از خودت ناراحت نباش یعنی تا الان یه دفعه هم نزدی بچتو آفرین به تو میگن مادر نمونه

بابا بگیر بخواب سریال ترکیش میکنی چرا. هشت سالم بود مامانم با قاشق داغ دستمو میسوزوند

بخشیدیش؟؟؟یا هنوزم کینه ی اون روزو داری

بخشیدیش؟؟؟یا هنوزم کینه ی اون روزو داری

عادت کردم. کودکی خوبی نداشتم. بابام از پنجره طبقه چهار اویزونم کرده بوپ میخواست بکشتم تو همون سن😂

بخشیدمشون. خدابزرگه

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
ناراحت باش بهت قول میدم فردا یادش بره  تو از خودت ناراحت نباش یعنی تا الان یه دفعه هم نزدی بچت ...

خیلی بچم یاغیه از حالا هم منو میزنه هم سرم داد میزنه....کارایی که باباش سرم اورده اوهم سرم میاره.یه چیزی که بخواد دادمیزنه سرم و کتکم میزنه تا به هدفش برسه

عادت کردم. کودکی خوبی نداشتم. بابام از پنجره طبقه چهار اویزونم کرده بوپ میخواست بکشتم تو همون سن😂 ...

وااای

پدرمادرت درشرایط بدی بودن که انقدر خشم تو وجودشون بوده