2777
2789
عنوان

دم دستی شدن دخترامون

126 بازدید | 8 پست

اونقدر دخترا دم دستی شدن که یک پسر راحت رابطه عاشقونه رو سر سوتفاهم و جر وبحث که واقعا اخر یم رابطه نیست رابطه تموم میکنه چون میدونه کلی دختر هستن که باهاش باشن حتی اگه اون پسر ی ادم خیلی معمولی و شاید پایینتر از معمولی باشه چ از لحاظ تحصیلات و چه شخصیت و چه از لحاظ دارایی و این شد که دیگه چیزی به نام صبر و سازش برای اکثر جوونها وجود نداره و بجای حل مسئله کاملا مسئله رو پاک میکنن بنظرم اینا اثرات سوشال مدیاست قدیما مردم برای عشق می جنگیدن والان دیگه کمتر شده

عاشق نی نی سایتی هام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حق گفتی تموم کردن رابطه مث آبخوردنه واسشون

یکی از عجیب ترین چیزاست دیدم پسرایی که خب به اصطلاح خودشون پاک میگیرن و ده نفرم روی پاکی طرف قسم میخوره ولی سر ی سوبرداشت میزاره میره و تلاش های طرف مقابل نادیده می گیره و کاش یک روز همه جامعه به شعور و اگاهی رابطه برسن

عاشق نی نی سایتی هام

یکی از عجیب ترین چیزاست دیدم پسرایی که خب به اصطلاح خودشون پاک میگیرن و ده نفرم روی پاکی طرف قسم میخ ...

سو برداشت نیس طرفو دیگه نمیخاد وگرنه دیدم پسری دختریو بخاد ب دوماه رابطه نرسیده میره خاستگاریش حتی اگ بدترین وضع مالی ام داشته باشه کافیه بخاد

سو برداشت نیس طرفو دیگه نمیخاد وگرنه دیدم پسری دختریو بخاد ب دوماه رابطه نرسیده میره خاستگاریش حتی ا ...

بله پسرهایی هستن که واقعا ذاتشون درسته و اشتباهه قبل از اینکه به حسمون اطمینان نداریم بریم تو رابطه که شخص مقابل ول کنیم

عاشق نی نی سایتی هام