2777
2789
عنوان

تودهههه سفت تو سینه😰😰😰😰😰

8756 بازدید | 75 پست

بچها دو روز پیش من تو سینم ی توده اندازه گردو دراوردم ب شدتتتت دردناک شبش تب و لرز شدید گرفتم و بدنم از درد بی حس شده بود،فرداش بزرگتر شد اندازه ی تخم مرغ و بسیااار دااغ،پوست اون قسمت قرمز شده رفتم دکتر گف خیلی بزرگ شده پنی سیلین با دوز بالا بزن و چرک خشک کن

دو روز صبر کن باید دو روزه بره اگه نه بایذ جراحی شه

امروز اصلاا دیگ درد نداره ولی سفت تر شده و قرمزی پوستم بدتر شده و کبود شده…

من اصلا نمیترسم اگه میدونییید چیه ممنون میشم بهم بگییذ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولاً توده هایی که درد دارن بدخیم نیستن  ولی این چ دکتری بوده بدون سونو و آسپیراسیون خواسته ...

پزشک عمومی رفتم اون لحظه چون خیلی درد داش امونمو بریدههه بود

ینی یهو فهمیدی؟؟ اندازه ی گردو شده؟؟ این پروسه ی زمان بره ها حتمااا برو دکتر زنان و ماماگرافی کنه

زیر ۴۰ سال نباید ماموگرافی بدن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ینی یهو فهمیدی؟؟ اندازه ی گردو شده؟؟ این پروسه ی زمان بره ها حتمااا برو دکتر زنان و ماماگرافی کنه

الان اندازه تخم مرغ ارهه انقد درد داش یهو از دردش متوجه شدم 

بیخودی نری جراحی اول سونو و مامو گرافی لازمه دکتر غدد و دکتر زنان حتما باید ببینتتون بعدش اگ گفتن پی ...

ب دکتر غدد چه ربطی داره؟!!!!

چرا اشتباه راهنمایی میکنید وقتی اطلاعات دقیق ندارین

دکتر جراح عمومی یا متخصص بیماری های پستان باید بره 

ماموگرافی هم زیر ۴۰ سال ب شدت خطرناکه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...