2777
2789

سلام،بچم 3 ماهشه یه مدت به دلایل اسباب کشی و سرماخوردگی شدید خودم و فوت یکی از نزدیکان شیر خشک کمکی میدادم،. کم کم بچم سینه خودمو ول کرد،حالا وقتی خودم بخوام شیر بدم گریه میکنه و نمیگیره، راهی بلدین که دوباره برگرده.؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وحشتناک گریه میکنه و نمیگیره

بهش سینه هم نده بزار خوب گشنه بشه من این دوره رو گذروندم 

وقتی چند ساعت نخوره مجبوری سینه رو میگره 

ولی بهش حتما شیر خودت رو بده یه ذره بزرگ تر بشه میفهمی چقدر سینه راحت تره و چقدر مقوی تره 

اگر میخوای جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت رو در این مورد بدونی تو لینک زیر روی جواب بزن و کامنتها رو بخون. من سوالت رو اونجا نوشتم.https://kidiba.ir/?search=مامانا چیکار کنم بچم دوباره شیر خودم رو بخوره؟ سلام،بچم 3 ماهشه یه مدت به دلایل اسباب کشی و سرماخوردگی شدید خودم و فوت یکی از نزدیکان شیر خشک کمکی میدادم،. کم کم بچم سینه خودمو ول کرد،حالا وقتی خودم بخوام شیر بدم گریه میکنه و نمیگیره، راهی بلدین که دوباره برگرده.؟

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.