2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترک گناه

ذکر استغفار 

ختم صلوات خیلی مجربه هم گناه رو از نامه عمل محو میکنه هم واسه حاجت روایی خوبه

اینجا گفتن ۱۲۴۰۰۰ صلوات ختمش مجربه مهم نیست کی تموم کنی ولی مداومت کن هرروز بگو

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

والا کلی تبصره و ماده و ... داره .قسمت صلاح مصلحت تلاش خود در صورت نیاز بعد هم هیچ ختم و دعا و نذر و ثوابی نیس که بگه حتما و قطعا میشه همچین چیزی وجود نداره که تضمین کنه .باید خدا بخواد نهایتا تا بشه اگه بخواد میشه اگه نخوادم که آسمون م زمین بیاری نمیشه 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود/گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود ...

دلتو به خدا متصل کن هرموقع از تهههه دلت خواستی اونموقع میده ،ای کاش خیلی زودتررررر به خدا میسپردم همه چیو و به خدا نزدیکترمیشدم ،یکم دیرشد ولی شد خداروشکرررر هزاران مرتبه ،یه بار یه حاجت خیلی مهم ازنمازشب گرفتم درکل یادگرفتم خالصانه ازخدابخوام لازم نیست کارخاصی بکنم 

دلتو به خدا متصل کن هرموقع از تهههه دلت خواستی اونموقع میده ،ای کاش خیلی زودتررررر به خدا میسپردم هم ...

نماز شب چه ساعتی باید خونده بشه ؟ چه فرقی با نمازهای دیگه داره ؟

چله ایت الله حق شناس خصوصا توی این ماه معجزه میکنه انجام بده اصلا شک به دلت راه نده این چله حاجتای محال هم میدهردخورنداره

من خودم سر بیماری خیلی اذیت شدم بچمو دکترا جواب کرده بودن وگفتن عملش نمیکنن چون امکان زنده موندنش ۱۰درصده از۶ماهگی فهمیدیم مریضه همه جا بهترین دکترا بردیمش همین گفتن وازهمه جا ناامید بودم امام حسین بواسطه چله ایت الله حق شناس جون بچمو نجات داد یه نفربهم پیشنهادداد این چله زوانجام بدم متاسفانه چون زیاد مذهبی نیستیم نمیتونستم شرایطش رو بجا بیارم تا یه نفر بهم معرفی شد که خانوم مومن ومستجاب الدعوه ای هستش ایشون این چله رو بجای من انجام دادن بعد چندروز ازچله گذشته بود که یه شب خواب دیدم بچم از رو تخت بیدارشد وآب خورد گفت سلام برحسین بچه من هنوز بلدنیست کامل حرف بزنه اما توخوابم اینطور گفت چندوقت گذشت که یه دکتزگفت عملش میکنه اما با مسئولیت خودمون وتضمین نمیکنه ما سپردیم امام حسین گفتیم عمل کنه که خداروشکز بچم صحیح وسالمه الان خدا هیچکسو بیمار نکنه که بدترین درده هیچ چیز بهتر سلامتی نیست