2777
2789
عنوان

بیاید بگم برادر شوهرم چجوری با خانومش رفتار می‌کنه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 38 پست
اگر که بخشیدی پس دیگ حرفشو نزن‌اگ نبخشیدی این راهش نیست با خودت کنار بیا

بخشیدم دیگه یادی نمیکنم و اونم تکرار نکرده ولی این جواب اینهمه کوتاه آمدن من نیست کاش حداقل به عزیزم بهم بگه

متاسفانه تو خونه هم باهام سکه ( نه اینکه بزنه یا فحاشی کنه) سرد و بی‌حس

باهاش صحبت کن اگ ادم منطقی هست

اسم جاریت و شوهرشو نیار و مقایس نکن با داداشش جلوش

اما بگو من دلم محبت میخود توجه میخواد حرف دلتو بهش بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه های این مدلی ساختنی است و دو طرفه است .و صد البته با تمرکز روی زندگی خودمون حاصل میشه . پس با ...

دختر گرانبها بنطرتون با مادرشوهر حسود چیکار میشه کرد بهم افترا زد شوهرمم باور کرده منو انداخته از خونم بیرون😭💔خیلی شرایط بدی دارم

مرسی قشنگم بخدا دارم اشک میریزم خیلی تشنه محبت ام .. میدونی منم کامل نیستم ولی خیلی خسته ام ...

عزیزم شما خودتو دست کم نگیر هرکسی ی عیبی داره و‌کامل نیست .اعتماد بنفس داشته باش.باهاش صحبت کن بدون دعوا و لحن‌تند بدون‌مقایسه کردنش با برادرش بگودوس دارم بهم توجه کنی محبت کنی .خودت باهاش مهربون باش کم کم درستش کن 

کاربری شش ساله ام رو ترکوندنMiinnaaaسابق هستم.
اینو میگم الان همه میریزن سرم میدونم ولی بخدا که چهرتا از اون خیلی بهترم البته اون قد بلند تر هست ام ...

متاسفانه یا خوشبختانه هیچ ربطی به قیافه نداره،، 

تا وقتی که همه فکر و ذهن شما رو زندگی بقیه باشه حتی بهترین زندگی رو داشته باشی بازم لذت نمیبری،،اگه میخوای احساس خوشبختی کنی  فقط یه راه داره،روی خودت کار کن رو زندگی خودت تمرکز کن هیچوقت حتی تو ذهنت به جاریت فکر هم نکن،کلا از ذهنت حذفش کن

به نظرم هیچوقت آدم نباید زندگی خودشو با بقیه مقایسه کنه من دیدم آدم هایی که اینقدر حرفای عاشقانه میزدن.بعدش یه جاهای میدیم یه حرفای بدی ویه احترامی هایی میکردن که هیچ کس باورش نمیشد اینا باشن. بعدم نباید بگی کاش میمرد خیلی دعای بدیه برای شوهرت. ماهمیشه ظاهر آدم هارو میبینم واز واقعیت زندگیشون خبر نداریم

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....

چقدر شوهرت شوهر منه😂

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

دختر گرانبها بنطرتون با مادرشوهر حسود چیکار میشه کرد بهم افترا زد شوهرمم باور کرده منو انداخته از خو ...

با همسرتون برید مشاوره ...

اگر نمیاد باید برای ادامه زندگی تون مدبرانه و قاطعانه تصمیم بگیرین .نه از روی اجبار و استیصال 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مرسی قشنگم بخدا دارم اشک میریزم خیلی تشنه محبت ام .. میدونی منم کامل نیستم ولی خیلی خسته ام ...

ببین درکت میکنم شدید مخصوصا که یه آدم بیشعور هم تو‌جمع باشه بعدا بره بگه فلانی شوهرش دوسش نداره 

شوهر منم روستایی هست تو جمع اصلا یجوریه ولی تو خلوت عالی