2777
2789
عنوان

بیاید بگم برادر شوهرم چجوری با خانومش رفتار می‌کنه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 38 پست
با همسرتون برید مشاوره ... اگر نمیاد باید برای ادامه زندگی تون مدبرانه و قاطعانه تصمیم بگیرین .نه ا ...

ن نمیاد ایشون ننه دهن بین هستن بشدت از مادرشون میترسه استقلال مال هم نداره ک بیاد دنبالم خونه ب اسم مادرشوهرمه واقعا موندم چیکار کنم چن روزه خونه پدرمم😔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم منم همین چند وقت پیش به شوهرم میگفتم از شوهر فلانی یاد بگیر چقدر خوش مشربه چقدر خونگرم رفتار میکنه چقدر شوخ طبعه و فلان الان کاشف عمل اومده که تو خونه ش با زن و بچه اش سگی سگی بوده در حالی تو جمع خیلی هوای زنشو داشت خیلی محبت نشون میداد..الانم دارن جدا میشن متأسفانه 

خب چرا رفتی...با این شرایط که فرمودید رفتن شما صحیح نبود

عزیزم اخه مادرش دعا و قرص گذاشته خونم گفته با اونا میخواستم بکشمش....گوشبمو هک کرده بود یکاری کرد شوهرم منو از خونم بیرون کرد با مادرش....بعدا هم ثابت کردم کار مادرشه اما اونم از ترسش نمیتونه بیاد دنبالم خونه ب اسم مادرشه اونم پولی نداره منم😔💔مجبورم نیاد برم طلاقمو بگیرم

مرسی قشنگم بخدا دارم اشک میریزم خیلی تشنه محبت ام .. میدونی منم کامل نیستم ولی خیلی خسته ام ...

عزیزم ی کم صبر کن ببین چی میشه...من کاملادرکت میکنم....اگر حسرت داری واقعا ؛؛؛میتونی تصمیم بهتری بگیری ....چون آدم یکبار بیشتر زندگی نمیکنه🙏😔

عزیز من حسرت زندگی دیگران رو خوردن فایده ای نداره، هرکسی یه اخلاقی داره دیگه... حالا خدا خواسته اون دوتا با هم جفت خوبی شدن ، حالا حسرت خوردن که دردی ازت دوا نمیکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار