هر جا میریم میشینه کنارش باهاش شوخی میکنه میگه میخنده نفسم عزیزم صداش میزنه تو جمع اونم براش ناز میکنه خیلی تو کارای خونه بهش کمک میکنه جاریم همه رو تو مشتش داره حتی خانواده شوهرو منم باهاشون اوکی هستم اما اونو خیلی بیشتر میخوان
حالا شوهر من هرجا میریم صد متر اونورتر میشینه اخم میکنه و تو خودشه نصف عمرش یا خوابه یا حوصله ندارم بچه ها بخدا خیلی خسته ام نگید ظاهر زندگیشو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن چرا ظاهر زندگی من اونجوری نیست چرا شوهرم حداقل ادا در نمیاره خیلی دلم گرفته کنارش احساس خوشبختی نمیکنم کاش میمرد...💔
دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!! این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕 همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
تو جوانی پیر شدم با همه چیز ساختم حتی با خیانتش تو ۱۸ سالگی با وجود همه چیز هم خوشگلی هم پولد ...
خب عزیزم دیگه زندگی همینه اگه با همه بلاهایی که سرت اورده باهاش موندی دیگه انتخاب خودته اگه نمی تونی زندگی تو تغییر بدی نفرینش نکن انرژی منفی میاد سمت خودت