2777
2789
عنوان

سقط با قرص

178 بازدید | 7 پست

سلا

امروز ساعت ۲ یه قرص زیر زیون یکی هم داخل واژن گذاشتم و از قبل خونریزی داشتم دردهای خیلی زود شروع شد بعد از نیم ساعت

ساعت ۵و نیم جنین و دفع کردم و بعد از اون جفت و خیلی زیاد خون لخته

جگرهای بزرگ حالا نمیدونم اونا لخته خون محسوب میسن یا چیز دیگه ایی ولی خب تعدادشون خیلی زیاد

صبر کنم یا برم دکتر

این جگرها عادی ان؟

اگه خونریزی شدید نیس یکی دوروز صبرکن رحمت یکم پاک بشه،بعدش سونو بده که بقایا نمونده باشه

من واقعا نمیدونم زیاد یعنی چی 

سونو رو صبر میکنم بیشتر نگران اون جگرها

جنین ۹ هفته بود مگه رحم چقدر جا داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا نمیدونم زیاد یعنی چی  سونو رو صبر میکنم بیشتر نگران اون جگرها جنین ۹ هفته بود مگه رح ...

جگرها فک‌کنم دیواره رحمه که بخاطر بارداری صخیم شده بوده الان داره کنده میشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
چیز خاصی نیست ؟ نرم دکتر؟

والا من سقطم اینجوری بود که اصلا خونریزی نمی کردم رفتم بیمارستان خصوصی کورتاژ شدم 

ولی اگر خونریزیت قابل تحمله تا فردا صبر کن ببین چی میشه 

ان شاالله که دفع بشه اذیت نشی 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
والا من سقطم اینجوری بود که اصلا خونریزی نمی کردم رفتم بیمارستان خصوصی کورتاژ شدم  ولی اگر خون ...

خداروشکر خونریزی خیلی کم شده 

فقط الان یه مشکل دارم یکی از همون جگرها توی واژن گیر کرده و خارج نمیشه 

خداروشکر خونریزی خیلی کم شده  فقط الان یه مشکل دارم یکی از همون جگرها توی واژن گیر کرده و خارج ...

حالا الان برو یه دکتر زنان راهنماییت کنه چکار کنی

خوشحال شدم به خیر گذشت برات

الان فک کنم بری برات دارو و … بده که بقایا و … رو دفع کنی 

بپرس ببین اگر پیاده روی برات خوبه انجام بده