alonelight مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 661 عنوان با پسر ۲ سال کوچیکتر از خودتون ازدواج میکنید؟ 1848 بازدید | 65 پست نظر خودتونو میخوام بدونم فعلا برای خودم نیست😀😂 1402/05/17 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم۲۲ عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 7179 بستگی داره من چند سالم باشهاگر ۳۰ سالم باشه آره اما اگر ۲۵ سالم باشه خیر درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
setaysham عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1677 نه من بزرگتر دوس دارم... کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..! 📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
parizad18 عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 3267 به هیچچچ وجهههههه خدا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست ️🙂❤️.
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14422 بستگی داره من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
سیتیزن5 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 1930 بستگی به سن دختر داره،اگه سی به بالا باشه به نظرم مشکلی نیست،اما باز به پختگی و سازگاری دوطرفم داره
alonelight مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 661 اصلا حتی بگو یه روز کوچیکتر خیلی حس بدی میگیرم حتی اگه مرد زندگی باشه؟
انholy عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 4530 اره چرا که ن ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
pishi_ عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1629 من نهپسرا ذاتا بی عقلن دیگه کوچیکش ک واویلاحالا منو نخورینا اعلان هامو نمیبینم
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11599 بستگی داره ولی فک نکنم بتونم تکیه کنم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️