2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که مردی باشه یک ماه ازم کوچیکتر باشه احساس میکنم اون بچس و من بزرگ نمیتونم مثل رفتاری که با مرد بزرگتر ازخودم دارم بامرد کوچیکتر ازخودم داشته باشم 🫤🤷‍♀️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

حتی اگرم مجبور باشم تا اخر عمر مجرد بمونم و فقط یه پسر کوچیکتر از من منو بخواد باز ازدواج نمیکنم . خیلی سخته زندگی با کوچیکتر از خودت . اصلا معلوم نیست مردا کی به بلوغ عقلی میرسن 

بابام از مامانم دو سال کوچیکتره ، اوایل ازدواج چون بچه بود (۲۰) خیلی اذیت کرد ولی بعدش خیلی خوب شد

اووو ۲۰ زود بود که😉😂😂

ن مثلا دختر ۲۴ پسر ۲۲

حالا این سن خودم نیستا مثال میزنم 

نه 

دلیل هم دارم 

یکی از فامیلا ک دقیقا دو سال ازم کوچیکتر بود خاستگارم بود پنج سال تمام رفت اومد پسام میداد بالاخره پیش خودم گفتم کی میتونه بیشتر ازون دوسم داشته باشه و رضایت داادم 

قرار شد چن ماه دوست بمونیم تا اقا ی کم خودش و جمع جور کنه 

از فرودین ۹۸شروع شد تا پاییز ۴۰۰

تو این مدت پیرم کرد عصبی شدم اینقدر بهم گیر میداد همش استرس داشتم اعتماد ب نفسمو کشته بود تخریبم میکرد تا میخاستم حرفی بزنمم میگفت ن تو میخای بزرگتری کنی از من بزرگتری و فلان همش قهر میکرد ،بددلی میکرد گیر الکی میداد همش دنبال دعوا و بحث بود ،کافی بود بگم از ی چیزی خوشم اومده یعنی ی هفته همه چی و کوفنم میکرد مریض بود مریییییض بار اخری ک قهر کرد ی سال طول کشید 

بماند ک من چقد سختی و بدحالی کشیدم بماند ک چقد حالم بدبود و گریه میکردم دکمه شو زدم گذاشتمش کنار ی خاستگار سنتی داشتم مامانم باعث شد بهش اوکی بدم و باهاش ارتباط بگیرم یعنی هر چی از عاقلی و مهربونی و دل پاک این بشر بگم کم گفتم