2777
2789
عنوان

معرفی سایت برای کسب درآمد در منزل

492 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم من یه مدت بود دنبال سایت میگشتم که یه درآمد روزانه هرچند کم داشته باشم خداروشکر پیدا کردم دیروز برداشت زدم و امروز به حسابم واریز شد.

اینو بگم که عضو شدن شما هیچ سودی برای من نداره یعنی بحث زیر مجموعه گیری واینا نیست اصلا . فقط میخوام کسایی که مثل من دنبال همچین سایت هایی هستن راحت پیداشون کنن

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزای دلم اسمش میترا رنک هست ، نیاز به واریز هیچ هزینه ای نیست . شما ثبت نام رو انجام بدید هرسوالی داشتین از پشتیبان بپرسین خیلی خوب جواب میدن انشاالله که راضی باشین

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

عزیزم میشه بگی چقدر میشه در ماه درآمد داشت ازش مثلا روزی۳ ساعت وقت بذاری

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
عزیزم میشه بگی چقدر میشه در ماه درآمد داشت ازش مثلا روزی۳ ساعت وقت بذاری

نمیدونم عزیزم من خودم ۶ روز کار کردم شد ۳۰ و برداشت کردم دقیق نمیدونم روزی چند ساعت بوده

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
نمیدونم عزیزم من خودم ۶ روز کار کردم شد ۳۰ و برداشت کردم دقیق نمیدونم روزی چند ساعت بوده

من خیلی وقت پیش ثبت نام کردم اما کار نکردم. امروزرفتم سایت. اما سر درنیاوردم. میشه راهنماییم کنی چه کاری باید انجام بدم. همونی که گفت انجام دادم اما زرد نمیشد تو گوگل. همش سرچ قبلیمو کپی میکرد

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
من خیلی وقت پیش ثبت نام کردم اما کار نکردم. امروزرفتم سایت. اما سر درنیاوردم. میشه راهنماییم کنی چه ...

عزیزم من درست متوجه سوالت نشدم . از پشتیبانی بپرس بهتر راهنماییت میکنن

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
عزیزم من درست متوجه سوالت نشدم . از پشتیبانی بپرس بهتر راهنماییت میکنن

درستش کردم. فقط یه سوال. روزی چقد میتونی کار کنی؟ من سه تا سرچ کردم دیگهنمیاره. میگه یه ساعت بعد مراجعه کن. الان سه ساعت بیشتره. باز اینو مینویسه

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
درستش کردم. فقط یه سوال. روزی چقد میتونی کار کنی؟ من سه تا سرچ کردم دیگهنمیاره. میگه یه ساعت بعد مرا ...

من بیشتر دیدن تبلیغات خودکار و میزنم روزی ۵ هزار کار میکنم عزیزم

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
من بیشتر دیدن تبلیغات خودکار و میزنم روزی ۵ هزار کار میکنم عزیزم

چه جوری عزیزم؟