2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بگین چکار کنم

362 بازدید | 40 پست

۸۵۰ دادم کراتین تو تخفیف موهام تا ۸ ۹ سانت بالای کمرمه

۶۰۰ هم شامپو و ماسک و ارگان

الان ریزش گرفتم تازه صافم نیست حالت داره نوکش ارایشگرم از بیشعودیش گردن نمیگیره

پر از موخوره هم ک هست

بنظرتون چکار کنم حنا بزارم اثرش کلا از بین بره یا بشینم هی سشوار بکشم

گفته خوب خشک نمیکنی بیا خودم برات بشورم خشک کنم

مثل صگ پشیمونم

ب قول معروف اینهمه میری پول میدی برا اینا گند میزنی بعد باید برای جبرانش دوبرابر پول قبلیو بدی 

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درموردش تاپیک زدم منم ریزش مو گرفتم چند وقت پیش با یه آرایشگر صحبت کردم گفتش که من اینکارو انجام نمیدم به مراجعه کننده هم میگم صررهاشو خودش مشکل ریه گرفته بود گذاشته بود کنار این الان سومین آرایشگری هست که بهم گفته کراتین بدرد نمیخوره انگار پوست سر ضعیف میشه بخاطر همین ریزش میگیره 

🤍
۱ و نیم رو انداختم تو اشغالی انگار ای خاک بر سرم انقدر احمقم

حالا تحت تاثیر کیا قرار گفته بودی لعنتی🤣🤣🤣 خدایی دلم میخاد یچی بگم بهت نمیتونم حیف حیف 

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
من درموردش تاپیک زدم منم ریزش مو گرفتم چند وقت پیش با یه آرایشگر صحبت کردم گفتش که من اینکارو انجام ...

دوسدارم برم داد و بیداد کنم پولمو از حلقش بکشم بیرون کصافت انگار من گفتم تخفیف بزار ر**یده تو موهام

دوسدارم برم داد و بیداد کنم پولمو از حلقش بکشم بیرون کصافت انگار من گفتم تخفیف بزار ر**یده تو موهام

چه فایده باید دنبال راه درمان باشی منم میترسم کچل بشم هر روز یه عالم چه مو از تو سرم میریزه یه خانومی هم کچلی سکه ای گرفته بود 

🤍

گلم وقتی تاریخ انقضا موادشون تموم میشه یا نزدیک خراب شدنشه تخفیف میذارن دیدم ک میگم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊