2777
2789
عنوان

سینه ی سوم یا سینه ی فرعی

2081 بازدید | 55 پست

توضیح بدم یه بافت نرم زیر بغلم حس کردم که درد نداره.

وقتی دستم‌رو میارم پایین انگار یه گوشت شل آویزون‌میشه.

نگرانم کرده.شنبه نوبت دکتر دارم.تو گوگل سرچ کردم بهش میگن سینه ی سوم.

کسی تجربه ای تو این زمینه داره، میگن با عمل برداشته میشه.

لطفا عزیزانی ک عمل کردن راهنمایی کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما رفتی دکتر چی گفت؟من دو ساله دقیقا زیر بغلم‌ مث تو شده ‌.تو بارداری اینجوری شدم اما می ...

سلام عزیزم. نترس برو چیزی نیست.

مال من یه بافت نرم هست، درد نمیکنه تو طول این چندماهم سایزش تغییر نکرده.دکتر گفت یا سینه ی فرعیه یا ب مامی اسپری چیزی حساسیت نشون داده پوستت.ولی اصلا خطری نداره.

منم فعلا بی خیالش شدم

سلام عزیزم. نترس برو چیزی نیست. مال من یه بافت نرم هست، درد نمیکنه تو طول این چندماهم سایزش تغییر ن ...

سونو نرفتی؟دکتر زنان اینو بهت گفت؟منم دوبار ماما معاینه کرده میگه این شبیه بافت سینه هست و توده نیس اما دلم میخاس به خودم جرات بدم برم سونو

سلام عزیزم. نترس برو چیزی نیست. مال من یه بافت نرم هست، درد نمیکنه تو طول این چندماهم سایزش تغییر ن ...

مآل منم توی دوسال سایزش تغییر نکرده .درد هم نداره مگراینکه فشار بهش وارد بشه.دستم میارم پایین شل و آویزون میشه دستمو بالا بگیرم برجسته میشه اندازه گردو

مآل منم توی دوسال سایزش تغییر نکرده .درد هم نداره مگراینکه فشار بهش وارد بشه.دستم میارم پایین شل و آ ...

دقیقا مثل مال منه.

چرا سونو رفتم تو سنو اینو بهم گفت.

نتیجه سنو هم پیش یه جراح عمومی بردم گفت اصلا چیز خطرناکی نیست نگران نباش.

توام برو سنو نترس بخدا واسه دلگرمیت نمیگم.کلا بافت نرم و شل نگران کننده نیست‌دور از جونت اگه چیزی بود تو این دوسال یه تغییری میکرد.ولی کلا من دیگه از مام و بادی اسپلش و اینا واسه غیر بغلم استفاده نمیکنم.برو سنو بیا ببینم دکتر تو چی گفته.شزایطمون یکسانه

مآل منم توی دوسال سایزش تغییر نکرده .درد هم نداره مگراینکه فشار بهش وارد بشه.دستم میارم پایین شل و آ ...

خیلی قشنگ‌ توضیح دادی.

مال منم زیر بغل رو اگه سه قسمت فرض کنی یه قسمتش مثل ورم داره قد گردو.

دستم ک میره بالا فقط یکم به نسبت باقی زیربغلم سفت تر و برجسته تره.دستم میاد پایین شل و نرم و آویزونه.دردم نداره.تغییر سایزم نداده.

توام برو سنو خودتو از این استرس راحت کن بخدا چیز خطرناکی نیست😘

دقیقا مثل مال منه. چرا سونو رفتم تو سنو اینو بهم گفت. نتیجه سنو هم پیش یه جراح عمومی بردم گفت اصلا ...

من هیچ وقت از مام و اینچیزا استفاده نکردم و نمیکنم .تو نت زده بود سینه سوم اکثرا تو بارداری خودشو نشون میده مال منم شروعش تو بارداری بود یه کم به این خودمو دلگرم کردم که حتما سینه سومه چون تو بارداری اینجوری شدم.دو ساله امروز فردا میکنم و نمیرم دکتر.البته همون تو بارداری که رفتم دکتر زنان برا چکاب بارداری، بهش گفتم زیر بغلم ورم کرده اصلا نگاش نکرد گفت بخاطر بارداری هست اگه میخای تا با سونو هشت ماهگی سونو سینه هم برات بنویسم.گفتم بنویس اما از ترسم وقتی رفتم سونو گفتم فقط سونو هشت ماهگی رو انجام بده

من هیچ وقت از مام و اینچیزا استفاده نکردم و نمیکنم .تو نت زده بود سینه سوم اکثرا تو بارداری خودشو نش ...

تا کی میخوای با این استرس زندگی کنی برو سنو خیالت راحت باشه هیچ چیز خاصی نیست.بهت این اطمینانو میدم که جای نگرانی نداره.

شرایط هردومون شبیه هم بوده