2777
2789
عنوان

سینه ی سوم یا سینه ی فرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 55 پست
مآل منم توی دوسال سایزش تغییر نکرده .درد هم نداره مگراینکه فشار بهش وارد بشه.دستم میارم پایین شل و آ ...

سلام عزیزم.من امروز سینه ی فرعیمو عمل کردم راحت شدم.

رفتم پیش یه جراح عمومی کاربلد.

بیچاره ب خاطر اینکه هزینه نکنم گفت فلان روز تو فلان بیمارستان دولتی حضوردارم.بیا اونجا با دفترتامین اجتماعی رایگان جراحیش  کنم.

عملش خیلی ساده بود. با بیهوشی یه رب زمان برد.

از دیشب تا حالاام خداروشکر درد ندارم.

سونو نرفتی؟دکتر زنان اینو بهت گفت؟منم دوبار ماما معاینه کرده میگه این شبیه بافت سینه هست و توده نیس ...

واسم سفالکیسن ۵۰۰ نوشت ک زخم عفونت نکنه.

گفت تا یک هفته هر روز پانسمان رو عوض کن چون زیر بغل عرق میکنه بخیه ها خیس نشن.

بعد یکفته ام بیا بخیه ها رو بکشن.

شروع کن ترمیم کننده زدن..

خیلی ام تمییز بخیه زده تابلو و زشت نیست.

یه چیزی مثل یه بافت چربی مانند از زیر پوست دراورد.گفت اگه خواستی بدش ازمایش.ولی با اطمینان میگم این سینه فرعیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو نرفتی؟دکتر زنان اینو بهت گفت؟منم دوبار ماما معاینه کرده میگه این شبیه بافت سینه هست و توده نیس ...

توام پیگیر باش قطعا توشهر شماهم جراح های عمومی هستن ک با بیمارستان های دولتی قرارداد دادن.

درش بیار تا بزرگتر نشده راحتی شی.

اصلا ابن عملا واسه دکترا هیچه.خیلی ساده ست.

من با اطمینان بهت میگم عمل سختی نیست.فقط مراقبت های بعدش یکم سخته.باید بهداشتو رعایت کنی.انشاا.. سلامت باشی🌺

شرایطمون یکسانه.بهت قول میدم چیز نگران کننده ای نیست. برو از شر این لعنتی خلاص شو.تایپ های خوشکل بپ ...

تو عکس از مال خودت نداری؟من نزدیک سه ساله متوجهش شدم هنوز شوهرم نفهمیده  چون تاپ نمپوشم.اگه عکسشو داری بفرست 

تو عکس از مال خودت نداری؟من نزدیک سه ساله متوجهش شدم هنوز شوهرم نفهمیده  چون تاپ نمپوشم.اگه عکس ...

قد یه گوجه سبز زیربغلم ورم داشت.

دستمو ک میاوردم پایین یه چیز نرمی آویزون میشد.

خیلی بزرگ نبود خودم خیلی روش حساس شده بودم .میترسیدم بزرگتر بشه.دردم نداشت.

اینقدر رومخم بود ک عکساشو پاک کردم😂الان زیغلمو میبینم لذت میبرم ک اثری ازش نیست

الان استرس نداری برا جواب؟جوابش اومد به من بگو

جوابشو الان گرفتم.

زدم تو گوگل ترجمه ش کردم همونی بود ک دکترم گفت.

سینه ی فرعی، اثری از بافت بدخیم مشاهده نشد😍مال توام همینه دختر

خوشبحالت که اینقد جسور بودی رفتی سونو و عمل و....خداروشکر که مشکل خاصی نبوده.این چند روز همش میومدم چک میکردن ببینم جواب نمونه رو گرفتی یا نه.دیگه  واقعا تصمیم دارم وقت دکتر بگیرم.برم دکتر زنان؟

خوشبحالت که اینقد جسور بودی رفتی سونو و عمل و....خداروشکر که مشکل خاصی نبوده.این چند روز همش میومدم چک میکردن ببینم جواب نمونه رو گرفتی یا نه.دیگه  واقعا تصمیم دارم وقت دکتر بگیرم.برم دکتر زنان؟