2777
2789
عنوان

حرکت چیپ و زشت ی عده

207 بازدید | 4 پست

ی سری کاربرا هستن تاپیک میزنن راست و دروغش پای خودشون 

مثلا بیان عکس نامزد دوست پسر سابقم

شما بیجا میکنی عکس دختر مردم و بذاری 

بعد بهشون بگی میگن اوههههه خودش پیج اینستاش بازه و دلش میخواد

بی فرهنگی چکه میکنه ازشون از کجا میسوزن نمیدونم که عکس دیگران و گوگل پخش میکنن

الان تاپیک دیدم عکس زن کراشم اگر من بهش گفته ابراز علاقه میکردم با من اوکی میشد مطمعنم

اول بی جا میکنی عکس همسر مردمو بذاری

دوم مطمعن باش اینقدر حاله زنکی انتخاب کسی نیستی

خواهش میکنم عکس کسی و نذارید حتی خودتون و

میره گوگل و ممکنه سواستفاده شه من خودم پیج اینستاگرامم بازه ولی ن واسه ادم های سواستفاده گر و مطمعن باشید اینکار و کنید و بفهمن جریمه سنگین براتون داره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
بی فرهنگن

بنظرم باید  تعلیق شن یا ب پلیش فتا معرفی شن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس خودشم گذاشت اصلا نگم برات . یعنی اعتماد بنفس ک از بعضیا چکه میکنی همینجوری

مسلما  عکسی ام  گذاشته  اونم الکیه ی سناریو سازی مسخره واسه دیده  شدن حتی تو مجازی

بعضیا مریضن