2777
2789
عنوان

غذای پاگشا

348 بازدید | 22 پست

سلام خانم ها

میخوام خواهرمو پاگشا کنم.  میخوام مرغ شکم پر با قورمه سبزی یا خورشت بامیه بدم.  یه غذای ساده دیگه هم میخوام کنارش درست کنم چی باشه خوبه؟  کشک و بادمجان نمیتونم بپزم چون به بادمجون حساسبت دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ شیر درس کن بنظرم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
شپردز چیه؟ 

شپردز پای 

یا  پای چوپان .یه غذای خارجکی ولی خیلی خوشمزه و راحت وشیک و وجلسی هست بزن توی نت میاره 

گوشت چرخ کرده و سیب زمینی مواد اصلیشه 

شما قشنگ تزیینش کنی و سیب زمینی هاش با ماسوره شکوفه بزنی روش خیلی قشنگ میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شپردز پای  یا  پای چوپان .یه غذای خارجکی ولی خیلی خوشمزه و راحت وشیک و وجلسی هست بزن توی ...

توی نت خوندم....  شما مواد گوشتی را گذاشتید توی توپک های سیب زمینی یا نه؟ 

میشه آمادش کنیم و قبل از سفره کشیدن بزاریم توی فر؟ 

توی نت خوندم....  شما مواد گوشتی را گذاشتید توی توپک های سیب زمینی یا نه؟  میشه آمادش کنی ...

نه 

توی توپک نباید بزاری که 

مواد گوشتی من پیاز داغ گوشت یدونه هویج رنده میکنم فلفل دلمه کمی تفت میدم تا بپزه با ادویه جات و اویشن 

میریزم ته ظرف روش یه لایه نازک قارچ اگه دوست داشتی بزار و پنیر پیتزا بعد سیب زمینی که له مردی با نمک و فلفل و کره ذوب شده یا توپی مییکنم یا با قیف میچینم روش و یه کم پنیر پیتزا میپاشم روش یه کم توی فر بمونه اماده است 

من زودتر اماده کردم و قبل غذا فر روشن کردم گرم شد 

عکس از خودم ندارم بزار از نت بیارم 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃