2777
2789

از خونه زندگی خودت قهر نکن بمون مثل شیر زن مشکلتو حل کن قهر کنی بروی یه جا پدر ومادرت ناراحت میشن یه جا خودت غصه میخوری منتظرش می مونی که بهت زنگ بزنه ولی توخونه خودت بشین مشکلتو حل کن با امید خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خونه زندگی خودت قهر نکن بمون مثل شیر زن مشکلتو حل کن قهر کنی بروی یه جا پدر ومادرت ناراحت میشن یه ...

یه دلیل شو بالا توضیح دادم میشه بخونید و نظرتون بگید که چجوری کنار بیام با این موضوع ممنونم عزیزم

اگه از خونواده خودش حرف شنوی داره کمک بگیر و پای اون زن و شوهر شیطان صفت رو از زندگیت ببر

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چ سخته،،ولی بنظرم قهر نرو اومدن یجوری بهشون بفهمون از کارشون خوشت نمیاد،مگ پرستار بچه هاشی؟ب خانمش بگو خب بچه هاتو نمیاوردی با خودت تو ک انقد لاابالی تشریف داری 

واقعا شوهرت چطوری جرات می‌کنه اینجوری رفتار کنه؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اگه از خونواده خودش حرف شنوی داره کمک بگیر و پای اون زن و شوهر شیطان صفت رو از زندگیت ببر

هر کار کردم بریده نمیشه شوهرم میگه من تا زنده ام به این رابطه ادامه میدم چه کنم ،😭

عزیزم یه تیکه از دلیل نوشتم بخونید و نظر بدین 

عزیزم ما ها همه مشکلاتی داریم تو زندگی ولی سعی میکنیم حلش کنیم حالا شما خونه رو ترک کردی چی درست میشه شما به اون فرصت بدتر شدن میدید به قول یکی یا مشکل رو حل کن یا باهاش کنار بیا

امیدوارم حالا شوهرت بیماره یا بد عادته ولی براش مسئولیت در برابر خانواده مهم باشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
چ سخته،،ولی بنظرم قهر نرو اومدن یجوری بهشون بفهمون از کارشون خوشت نمیاد،مگ پرستار بچه هاشی؟ب خانمش ب ...

برا همین منم می‌خوام برم نمیتونم دیگه خیلی عصبیم در حد انفجار هنوز صدای گریه ی بچه اش میاد 

هر کار کردم بریده نمیشه شوهرم میگه من تا زنده ام به این رابطه ادامه میدم چه کنم ،😭

از زن اون یابوو بترس گلم آدم وقتی مست میشه اونم درحدی که بچه اش یادش نمیاد میتونه دست به هرکاری بزنه بنظرم با اونا جرر شروع کن تا اونا قهر کنن برن 

برا همین منم می‌خوام برم نمیتونم دیگه خیلی عصبیم در حد انفجار هنوز صدای گریه ی بچه اش میاد  

آخی طفلک 🥲اگ شماره خانمه رو داری ز برن با توپ و تشر بگو بچت هلاک شد 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
داستانش خیلی طولانیه .شوهرم با یکی از فامیل هاشون خیلی صمیمی هست .هر سال از راه دور میان خونم زن و ش ...

میدونی چیه موقع خداحافظی کردن به خانم بگو تا الان مهمون بودی احترامت واجب ولی از این به بعد خونه من نیا من خوشم نمی یاد ادم مشروب خور بیاد خونم بزار یه دفعه پاشون بریده بشه همیشه اولویت زندگی خودت باشه رودر وایسی رو بزار کنار یا اگر با مادر شوهرت راحتی بیاد خونت بهشون بگه یا رفتن از خونت پیام بده بگو هیچ کس مهم تر زندگی خودت نیست که بخواهی خجالت بکشی رو رو بزار کنار حرف دلتو بزن

به هیچکسی توصیه نمیکنم که بره قهر یا مسائلشو به خونواده ها اطلاع بده اما مورد شما خاص هستش و چون نمیتونی تسلط داشته باشی رو همسرت مجبوری از کسی کمک بگیری که بتونه رامش کنه.اول از همه باید ببینی از کی حرف شنوی داره توی خونواده خودش بخواه که کمکت کنن و گوششو بپیچونن.اگه دیدی نمیشه راه آخر مطرح کردن با خونواده خودته.اگه میدونی میتونن کمکت کنن و همسرت هم بهشون گوش میده حتما اینکارو بکن.اما اگه میدونی با مشاوره رفتن میتونین بین خودتون حل کنین پای هیچکس رو وسط نکش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

میدونی چیه موقع خداحافظی کردن به خانم بگو تا الان مهمون بودی احترامت واجب ولی از این به بعد خونه من ...

اینا در شرایطیه ک همسرش حامیش باشه ک این خانم میگ نیست،ولی اینک مادرشوهرش بگ بهتره