2777
2789
بوگو.تقریبا بیشتر چیزارو میدونم

خوب دیدم که داخل انگار یه مکان مقدس ( مثل حرم امام رضا اینا) بعد راه که میرم پارچه سبز انداخته تو راه و صحن ها هی برمی دارم بعدش انگار رفتم داخل یه اتاقی که داخلش دعا اینا بود و اونجا انگار کفشم بود نمی دونم یا دمپاییم انگار کسی برداشته بودنش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوگو.تقریبا بیشتر چیزارو میدونم

با اجازه اسی 

این خواب دوروزه دهنمو درگیر کرده .خواب دیدم با همسرم دارم عقد میکنم مراسم وتزیینات ومهمون  زیاد و....

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خوب دیدم که داخل انگار یه مکان مقدس ( مثل حرم امام رضا اینا) بعد راه که میرم پارچه سبز انداخته تو را ...

البته انگار دوتا چیز ازم نبود یکیش پیدا شد ( یادم نیس دقیق یکی انگار بهم دادش) اون یکی فک کنم دمپایی بود نبود انگار برده بودنش

خوب دیدم که داخل انگار یه مکان مقدس ( مثل حرم امام رضا اینا) بعد راه که میرم پارچه سبز انداخته تو را ...

پارچه توی خواب خوب نیست به صورت کلی،اما دیدن پارچه سبز که از سید بگیرید یا از جای مقدسی بردارید نشونه خوبیه،معمولا نشونه شروع یه مرحله تازه از زندگیه ک شامل موفقیت میشه

گم کردن کفش یه مقدار به حال کسی که خواب میبینه بستگی داره مثلا بارداری یا تاهل و اینا تو تعبیرش موثره اما بصورت کلی نشونه اینه که شخصی که خواب دیده گیجه یا اعتماد به نفس نداره یا راهشو گم کرده.ولی چون قبلش پارچه سبز برداشتید یعنی از این شرایط رهایی پیدا می‌کنید و فصل تازه ای براتون رقم میخوره

مجلس شادی بود؟؟یعنی بزن و برقص و اینام بود؟

بزن وبرقصش نبود .ولی همه چی مهیا بود واسه مراسم عقد .!اقوام شوهرم بیشتر بودن وخونه اونا بودیم.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بزن وبرقصش نبود .ولی همه چی مهیا بود واسه مراسم عقد .!اقوام شوهرم بیشتر بودن وخونه اونا بودیم.

ازدواج خودتون با همسرتون اگر مهمونا لباس تیره داشته باشن به معنی غمه،اگر خودتون و همسرتون لباس سفید داشته باشید به معنی اومدن فراوانی مال و نعمته،اگر رنگ لباس یادتون نیست و مورد توجهتون نبوده به معنی لذت های لحضه ای توی زندگیه، مثل مهمونی که بهتون خوش بگذره یا مسافرت و اینا

پارچه توی خواب خوب نیست به صورت کلی،اما دیدن پارچه سبز که از سید بگیرید یا از جای مقدسی بردارید نشون ...

میگم اونوقت قسمت اخر خوابم یکم پیشم عجیب بود نگفتم نمی دونم ربط داره یا نه آخه من منتظر نتایج کنکورم استرس دارم کیفیت خوابم پایینه، حالا میگم ضرری نداره ، آرامش اینجوری بود که انگار فک و فامیل داخل یه اتاقی داشتن غذا اینا میخوردن ولی اتاقه در نداشت و بین دیوار ها یه فاصله خیلی تنگ وجود داشت که به سختی میشد ازش رد شد و وارد اتاق شد بعد من میخواستم وارد بشم بزور از اون فاصله تنگ ولی بعد بابام کنارم انگار اومد ( اون اندامش بزرگتره) برا همین منم دیگه نرفتم داخل ( انگار تو ذهنم این بود که برم  اون نمیتونه بیاد تو برا همین نرفتم) بعدش دیگه از خواب پا شدم نمی دونم ربطی داره یا نه؟

ازدواج خودتون با همسرتون اگر مهمونا لباس تیره داشته باشن به معنی غمه،اگر خودتون و همسرتون لباس سفید ...

ممنونم  از وقتی که گذاشتی .  

فعلا که دوروزه سخت ترین لحظاتو دارم.

شایدم بخاطر حس بد وتلقینی بود که از خواب گرفتم.

سلامتیت برقرار. 

اسی جون ممنونتم وبازم ببخشم

میگم اونوقت قسمت اخر خوابم یکم پیشم عجیب بود نگفتم نمی دونم ربط داره یا نه آخه من منتظر نتایج کنکورم ...

فک میکنم این قسمت خوابت بی تعبیر باشه،یعنی خواب پریشانه.به صورت کلی تعبیر خوابت همینه که از این حالت استرس و سر درگمی در میای و توی مرحله جدید زندگیت موفقیت هست

ممنونم  از وقتی که گذاشتی .     فعلا که دوروزه سخت ترین لحظاتو دارم. شایدم بخاطر حس ...

تعبیر خواب بسته به ساعت و تاریخ بین یک روز تا یک سال بعد وارد زندگی میشه،اینجوری نیس که تا دیدی تعبیر بشه،ولی کلا خواب خوبی بوده استرس نداشته باش

ازدواج خودتون با همسرتون اگر مهمونا لباس تیره داشته باشن به معنی غمه،اگر خودتون و همسرتون لباس سفید ...

ببخشید خیلی وقتتون رو میگیرم هفته پیش هم یه تاپیک زدم کسی جواب نداد میشه اینم بگین؟ اونم تو خواب دیدم زن داییم انگار از مکه اومده( در واقعیت مکه نرفته) بعد اومده بود داخل خونه ما و بقیه نیومدن پیشش برا زیارت قبولی اینا ولی لباس سفید تنش نبود لباسش مشکی با حاشیه نقره ای بود ( تو خواب لباسش اصلا زشت نبود) و انگار مثلا با لباشه خیلی با ابهت تر بود و قدش هم بلند تر بود ،،میشه اینم برام تعبیر کنی؟