2777
2789
ممنونم  از وقتی که گذاشتی .     فعلا که دوروزه سخت ترین لحظاتو دارم. شایدم بخاطر حس ...

خواهش عزیزم ایشاله خوشی و آرامش هرچه زودتر بهت رو بیاره و غرق در خوش بختی شی

خواهش عزیزم ایشاله خوشی و آرامش هرچه زودتر بهت رو بیاره و غرق در خوش بختی شی

وهم چنین الهی موفقیتاتون در زمینه تحصیل وهرچی ارزوشو داری 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنم این قسمت خوابت بی تعبیر باشه،یعنی خواب پریشانه.به صورت کلی تعبیر خوابت همینه که از این حالت ...

اها والا اونجا که کفشم هم انگار کسی برداشته بودن انگار دقیق یادم نیس ، خودم فکر میکنم این قسمت هم برا استرسه( البته هفته پیش هم یه اتفاق مشابه برام افتاده بود) فک کنم همون تعبیر پارچه سبز تعبیر خوابم باشه

ببخشید خیلی وقتتون رو میگیرم هفته پیش هم یه تاپیک زدم کسی جواب نداد میشه اینم بگین؟ اونم تو خواب دید ...

اینی که خواب ببینید کسی رفته سفر حج هم برای شما خوش یمنه هم برای اوت شخص،و به این معنی هم هست که اون فرد از جانب خدا د در نظر خدا سفر حج و رفته حالا یا واقعا میره یا کاری کرده که اون آجر و میبره،لباس سیاه بلند که تنش بوده اگر کهنه باشه بده ولی اگر ارزشمند باشه به اندازه قیمت و ارزش اون لباس عزت و احترام دریافت میکنه