2777
2789

بچه پس چرا مرغ ک می‌خریم واسه شکم پر نه ها اینکه خوردش میکنیم میزاریم تو یخچال اون رو پوستش رو میکنیم ولی واسه شکم پر نه باید با پوست باشه میشه بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اولا گوشتش میسوزه اون پوست روش حالت محافظ داره وقتی داره یه حجم زیاد توی حرارت قرار میدی دوما همون پوستش چربی داره آب میشه روش آبدار میشه مرغ اونجوری خشک پلاسیده میشه مرغ شکم پر رو با پوست درست میکنند کسی نخواست وقت خوردن خودش پوستش جدا میکنه 

ببین اگر تو قابلمه میپزی میشه یه سیب سیب زمینی بچپون تو مرغ و گردنشم از بالا لوله کن کمی سرخش کن و بذار بپزه 

تو فر اگر روش فویل نکشی گوشت روش خشک میشه 

مادر بزرگ من بدون پوسن سرخ میکنه بعدش تو دلش را رب و گردو و ... میریزه میذاره بپزه بعدم میذاره وسط برنج 

گلم مرع خورد شده با آب پخته میشه 

اما مرغ سوخاری با حرارت فر حرارت باعث خشک شدن مرغ میشه پوشت مرغ چرب هست و روعن زیادی داره همون باعث میشه که مرع خشک نشه یا نسوزه گلم