2777
2789
عنوان

کسی بوده بند ناف دور گردن بچه اش چرخیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 83 پست

بند ناف پسر من رو صورت یا زیر سرش بود ولی خب شما حتما چک کن توی هر ی ساعت ۵ تا تکونو بخوره اگه دیدی تکون نخورد ی چیز خنک شیرین شبیه بستنی بخور ب پهلوی چپ دراز بکش دستتو بذار رو شکمت ترجیحا ی جای ساکت باشه چون کوچیکترین حرکات هم مهمه و جز تکون خوردن بچه محسوب میشه ۵ تا ک تکون خورد اوکیه 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مرکز سونوگرافی ب شما این استرس رو داد ؟؟ دختر من بند ناف دور گردنش بود اصلا بهم نگفتن فقط گفتن مراقب حرکات جنین باش. بعد ک ب دنیا اومد فیلم زایمانم رو دیدم متوجه شدم. ب دکتر گفتم گفت برای خیلی از بچه‌ها بخاطر حرکت زیادشون این اتفاق میفته و بازم رفع میشه. اگر ب مادر بگیم استرس میگیره. اصلا نگران نباشید چون تا سه دور خطرناک میشه ولی مراقب حرکاتش باشید و اگر دیدید کم شده برید بیمارستان چک کنید که خیالتون راحت شه

من طبیعی بودم دردکشیدم پایین نمیومدبردن اورژانسی سزارین اونجامعلوم شدبندناف پیچیده شده بود به حرکاتش حواست باشه ان شالله مشکلی پیش نمیاد

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 

اره دکتر به من گفته بود غذا بخور یا نوشیدنی شیرین 

اما یک ساعت بعد غذا دراز بکش 

دستتو بزار قسمت ناف کمی هم فشار بده اگر‌توی یک‌ساعت چهار بار تکون‌خورد برای کل روزش کافیه

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

من چند بار هم احسال کردم نه تکون نمیخوره رفتم نوار گرفت گفت هه چی خوبه الانم هفت ماهه و کنارم خوابیده . خدا سالم بده بغلت انشالله .

اها راستی وقتی میخوای از این پهلو به اون پهلو بشی اول اروم صاف بخواب یواش یواش به پهلو دیگت یا موقعی که میخوای از جات بلند بشی اروم.

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
اره دکتر به من گفته بود غذا بخور یا نوشیدنی شیرین  اما یک ساعت بعد غذا دراز بکش  دستتو ب ...

اره اینارم گفته بود دکتر به منم

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
وقتی شل باشه ایرادی ندارد فقط ب حرکاتش توجه کن نوار قلب هم گرفتی دیگه 

دکترم همینو گفت فقط گفت حواست به حرکتش باشه

حتی امروز صبح بهم پیام دادکه حرکتش خوبه؟

امشب باز تکون نمیخوره

پیرم در اومد دیگه🥺

مشکل من اینه  تحرکش کم شده

عزیزم سفالیک که میشه کم میشه

الان نگرانی یه نوشابه ی سیاه بخور با رانی هلو واسه پشتک میزنه

اگه بازم کم تحرک بود 

برو بیمارستان دولتی یه نوار قلب بگیر خیالت راحت شه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم