2777
2789

دوروز پیش رفتم سونو گفت بند ناف به صورت شل دور گردن جنین قرار گرفته

حرکاتشم کم شده نگران شدم رفتم بیمارستان نوار قلب گرفت ازش 

رفتم دکتر گفت باید حواست به حرکتش باشه 

نگرانم داره به مغزم فشار میاد بعدازظهر حرکتش خوب بود 

امشب خوب نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

خیلی حواست باشه

حرکات کم شده هی نگو چیزی نیست تکون که میخوره

نمیخوام بترسونمت

ولی جدی بگیر 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

اره اصلا نگران نباش برای من دو دور پپیچیده بود فقط اگه حس کردی حرکتش کمه چیز شیرین بخور دراز بکش بسمت چپ تکون نخورد خدایی نکرده برو نوار قلب بگیر

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
ای وای ان شاءالله که مشکلی پیش نیاد...چرا اینجور شد؟ دلیلش؟ بچه خیلی شدید تکون می‌خورد یا خودتون فعا ...

نه بچه بریچ بود حرکتش طبیعی بود دوروز پیش احساس کردم بچه‌م دیگه بریچ نیست و مدل ضربه زدنش فرق کرده نگو یکدفعه سفالیک شده و بندناف پیچیده دور گردنش

عزیزم وقتی میخوای تو خواب پهلو به پهلو بشی حتما بشین  بعد سمتی میخوای بخوابی بخواب  یکم مراعات  کن   ان شالله به سلامتی  بغلش کنی 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

نگران نباش

یه سنوگراف ویدوش رو دیدم درصد بالایی از بارداری ها رو گفت پیچیده مادرم نمیدونه هیچ مشکلی م پیش نمیاد

گفت ما بهشون نمیگیم چون نگرانی بیخود واسه شون درست میشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم