2821
2789
عنوان

بیایین مهمون داریم.‌‌..

266 بازدید | 20 پست

دوست صمیمی مامانم که از بچگی باهم بزرگ شدن از ترکیه استانبول داره میاد ایران خونمون یکم سخت پسنده و حساس و ناز نازی چی درست کنیم که خوشش  بیاد خواهرم میگه دونر مرغ و گوشت و سوپ و زرشک پلو چون عاشق زرشک پلو هست و پیتزا یا لازانیا برای دسر هم از بیرون باقلوا و کاتمر و کونفه بگیرم با بستنی وانیلی و ژله و کاستر و پودینگ و اینا و سالاد سزار اگه وقت کنیم درسه میکنیم چون خیلی دوست داره اگه هم وقت نباشه از رستوران های بیرون میگیرم 

و نوشابه و دوغ و دلستر و آبمیوه و تنقلات دیگه چیپس و پفک و اینا فقط نمی‌دونم تو یه روز چطوری این همه غذا و اینا درست کنیم مامانم میگع از الان شروع کنیم پروازش فردا ۴و ۳۰ دقیقه صبحه بنظرتون از الان درست کنیم مجبوریم شب و بیدار بمونیم بع کارا برسیم و فردا هم  کارای خونه و اماده کردن اتاق مهمون برای دوست مامانم که اتاق مهمونمون خیلی بهم ریختس یعنی قشنگ له میشیما یکم دلداری بدین دارم از بی خوابی میمیرم 😂اکه کم و کسری مونده بگین باید خیلی خوب پذیرایی کنیم چون بعد چن سال داره میاد خونمون یکم راهنمایی کنین مرسی♡

والا اینطوری که تو گفتی نه دیگه هیچی کم نذاشتی

چه خبرتونه چه خبررررتونه!!!😄😄

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه منو برای دسر تنقلات دعوت کنی😢

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اسهال نشه

لایک😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

زرشک پلو با مرغ

بیف استراگانوف

باقلوا و کنوفه تو ترکیه زیاده چیز دیگه ای درست کنید

سوپ هم یا تره فرنگی یا خامه و قارچ

لازانیا هم میتونید رولی با اسفناج و قارچ درست کنید گیاهی

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

من میام کمکت به شرطی که از منم مثله دوست مادرت پذیرایی کنی 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز