2821
2789
عنوان

بیایین مهمون داریم.‌‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 20 پست
زرشک پلو با مرغ بیف استراگانوف باقلوا و کنوفه تو ترکیه زیاده چیز دیگه ای درست کنید سوپ هم یا تره ...

عالی

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میام کمکت به شرطی که از منم مثله دوست مادرت پذیرایی کنی 

قربونت منم راضی نیستم مارو از زندگی خواب محروم کرده از الان خستممم😂 ولی مامان میگه باید این مدلی پذیرایی کنیم باید اون مدلی پذیرایی کنیم 🙄

نه با همسرش و دوتا بچه هاش و قرار خانم چند روز بمونه بره بازار و اینا خرید کنه دارم از حرسم میترکم🙄

خییییلی دارید خودتونو اذیت میکنید اروم باشین چخبره مگه اون لیست ک گفتین ساده باشه خیلی بهتره مهمونتونم کمتر معذب میشه از هر چیزی فقط ی رقم بذارین حالا شام نهایتا گوشت و همون دونر باور کنید اونور همه خیلی راحتن و حتی شاید بهتون ی املت بدن😂😂😂😂

قربونت منم راضی نیستم مارو از زندگی خواب محروم کرده از الان خستممم😂 ولی مامان میگه باید این مدلی پذ ...

عزیززززم 🌹

خدا حفظش کنه مادرت رو 

طوری نیست با دله مادرت راه بیا ،بعدش که مهمونتون رفت بپر رو تختت وداد بزن تا یه هفته کسی با من کار نداشته باشه میخوام بخوابم 😡

😅😅

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز