خونواده من به شدت مذهبین اما خودم نیستم. با هرکی هم آشنا میشم از این لحاظ خونواده هامون زمین تا آسمون فرق دارن😔 دیگه واقعا بیخیال شدم🥲 ینی به خاطر خونوادم هیچوقت نمیتونم با کسی که دوس دارم باشم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خانواده و فک و فامیل همه چادری و مذهبی بودن البته نه زیاد خشک و رسمی... پدرم هم همینطور نماز شبش ترک نمیشد اما ما دختزا همه مانتویی بودیم و... و هیچ وقت به ما اصرار نمیکرد برای نماز و... من ازدواج کردم با خانواده راحتالبته نه خیلی ولی خیلی راحت تر از خانواده ما و اصلا از این بابت مشکلی برام پیش نیومده
البته همسرم از لحاظ ماه رمضون و محرم و اینا خیلی اعتقاد داره و رعایت میکنه و... ولی خب ظاهر امروزی دارن... شما نباید به ظاهر نگاه کنی باید با کسی که خط فکری اش مثل خودت باشه ازدواج کنی
دختر خوب مگه حتما باید با کسی ازدواج کنی که ظاهر امروزی داشته باشه ظاهر آخرین چیزیه که باید اهمیت بدی اخلاق و رفتار خیلی خیلی خیلی مهمه دوست داشتن مهمه