2777
2789

خونواده من به شدت مذهبین اما خودم نیستم. با هرکی هم آشنا میشم از این لحاظ خونواده هامون زمین تا آسمون فرق دارن😔 دیگه واقعا بیخیال شدم🥲 ینی به خاطر خونوادم هیچوقت نمیتونم با کسی که دوس دارم باشم؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم تو یه خانواده ی فوق مذهبی و سنتی بزرگ شده

اما من تو یه خانواده ی کاملا غیرمذهبی و مدرن 

ما مشکلی نداریم اصلا . ولی بهت توصیه نمیکنم این مدلی ازدواج کنی . مگر همسرت از نظر اعتقادی مثل خودت باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من خانواده و فک و فامیل همه چادری و مذهبی بودن البته نه زیاد خشک و رسمی... پدرم هم همینطور  نماز شبش ترک نمیشد اما ما دختزا همه مانتویی بودیم و... و هیچ وقت به ما اصرار نمیکرد برای نماز و... من ازدواج کردم  با خانواده راحتالبته نه خیلی ولی خیلی راحت تر از  خانواده ما و اصلا از این بابت مشکلی برام پیش نیومده 

البته همسرم از لحاظ ماه رمضون و محرم و اینا خیلی اعتقاد داره و رعایت میکنه و... ولی خب  ظاهر امروزی دارن... شما نباید به ظاهر نگاه کنی باید با کسی که خط فکری اش مثل خودت باشه ازدواج کنی 

یعنی میشه منم تهش بتونم یه ازدواج خوب داشته باشم🥺

دختر خوب  مگه حتما باید با کسی ازدواج کنی که ظاهر امروزی داشته باشه  ظاهر آخرین چیزیه که باید اهمیت بدی  اخلاق و رفتار خیلی خیلی خیلی مهمه  دوست داشتن مهمه

چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟ 

خیلی مشکلات

ساده ترینش پوشش

تو خانواده ی همسرم ، مادرشوهرم جلوی دامادش که به قول خودشون محرمن هم جوراب داره هم چادر . بعد من با تیشرت و شلوار 70 میچرخم کلا 

یا مادرهمسرم دوس داره من تو روضه های هفتگیش باشم . اما تا الان یه بارم نرفتم . به جاش من چند تا هاپو دارم که وقتمو برای پیاده روی با اونا خالی میکنم

شرق و غربیم ما

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دختر خوب  مگه حتما باید با کسی ازدواج کنی که ظاهر امروزی داشته باشه  ظاهر آخرین چیزی ...

خب از لحاظ رفتاری هم دلم نمیخواد مثل خونوادم باشه دوس دارم سختگیر نباشه و روشن فکر باشه