من عاشق بابامم ولی مثلا نظر من اینه که پدر مادر زندگی جدا دارن بچه ها ازدواج میکنن میرن ولی اونی که تو اولویت باید باشه شریک زندگیه
مثلا منظورم این نیس که پس بزنم بابامو یا ب درخواستاش نه بگما نه منظورم چیز دیگس..
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولیت زندگی هرکسی وقتی ازدواج میکنه باید اول همسرش باشه بعد بچه و بعد پدر و مادر اما از نظر علاقه م ...
منم همینو میگم عزیزم
وگرن دوس داشتن که یکسانه
ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
سوال مسخره است هر کسی جایگاه خودش رو توی زندگی داره
مسخره نیس عزیزم
منم نگفتم هرکس برتری داری
نظر بقیه رو میخواستم فقط
پدرم وقتی من یه سالم بوده فوت شده در عوض خدا یه همسر بهم داد که هم برام پدری کرد و هم بهترین هم ...
سایشون مستدام عزیزدلم
شاد باشی همیشه