2777
2789
عنوان

خانم های باردار یه سوال دارم

6523 بازدید | 24 پست

من هفته ۱۰ بارداری هستم 

دکتر هم خانم دکتر طاهری پناه هستش

ایشون از اول به من مکمل فموبرا داده که اسید فولیک هم توش داره و گفتن دیگه نیازی نیست جدا بخوری

حالا از چند نفر شنیدم میگن مکمل زیر ۳ ماه نباید بخوری 

میخواستم ببینم دکتر شماهم مکمل دادن یا خیر

و به نظرتون مشکلی داره من میخورم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۰ هفته هستم فقد فولیک اسید میخورم با ویتامین د با قرص تیروید 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

نه ویار شدید ندارم

پس فولیک اسید بخور شیر میوه گوشت هر روز بخور . حبوبات هم در هفته دو سه بار. ویتامین دی هم خوبه. آفتاب هم برو. روزی دو سه لیوان شیر بخور حتما. بستنی و دلستر هم یک روز درمیان بخور برای رشد جنین خوبه. اگر گیر اوردی انار موز رو روزانه حتما بخور به تغذیت خییییلی برس ویتامین های مصنوعی تو سه ماه اول زیاد جالب نیست بخوری

اینایی که فرمودین در ماه گیرمون نمیفته چه برسه به روزانه😐

آره ولی تو بارداری فرق می کنه حتما باید بخورید دیگه. هزینه تغذیه تو بارداری زیاد می شع ولی باید بدونید برای آینده بچه و هوش و رشدش لازمه. الان برای یک موجود در حال رشد داری می خوری خوب.

دکتر من از ۵ ماهگی مکمل بهم داد نمیدونم والا

ببخشید دوست عزیز من شش هفته هستم و هنوز سونو ندادم

قراره شنبه برم سونو  دکترم گفت تهدید ب سقط هستم 

دردهای خفیف شکمی دارم و ترشح زرد غلیظ  

خواستم بدونم شمام این تجربه رو داشتی

حســــــــــــــبی ربـــی، پروردگارم کافیســــــــــــت.😊😌

ببخشید دوست عزیز من شش هفته هستم و هنوز سونو ندادم

قراره شنبه برم سونو  دکترم گفت تهدید ب سقط هستم 

دردهای خفیف شکمی دارم و ترشح زرد غلیظ  

خواستم بدونم شمام این تجربه رو داشتی

حســــــــــــــبی ربـــی، پروردگارم کافیســــــــــــت.😊😌