2777
2789

من فهمیدم اینا با هم دیگه ان . به دختره گفتم و اونم معذرت خاهی کرد که نمیدونسته و اینا ... منم بهش دلداری دادم 

بعدش میبینم که دختره عکس خودش که تو ماشین نامزد عوضیم بوده رو گذاشته پروفایل اینستاش 😐 که منو حرص بده 

من کلی دلم براش سوخت ... در ضمن این اقای عوضی کلیییی برایه من طلا میخره و هوامو داره و مسافرت خارجی میبرتم برای این دختر حتی یه شاخه گل هم نخریده بود و من بابت این هم دلم براش سوخت چون دختره عکسای گلایی که برام خریده بود تو پیج دیده بود 

من به کثیف بودن نامزدم کاری ندارم و میدونم و باهاشم نمیخام ادامه بدم در حال حاضر لطفا بگین دختره رو چیکار کنم 😐 اصلا هم از نظر قیافه با من قااابل مقایسه هم نیس حتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخای ادامه ندی

دیگ ب اون چیکار داری

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

به یه طرف کفشت بگیر

پسر زیاده 

خیلی زیاده 

پسر خوبم فراوان 

با نامزدت حرف بزن میختو بکوب تکلیفتو روشن کن 

رابین هود نشو 

تو منجی عالم نیستی 

تو حامی دختران عقده‌ای و پسرای بی‌ریشه نیستی 

خدایا شکرت که هستی =)
اعتماد بنفستو ک دوس دارم ب کنار اما وقتی میخوای تموم کنی چراباید برات دختره اصلامهم باشه؟!

اعتماد ب نفسم نیس واقعیته خودم نمیگم اینو بقیه میگن😅

چون من کلی باهاش حرف‌زدم