2777
2789
عنوان

بگین با دوسدختر نامزدم چیکار کنم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 51 پست

اصن مهم نباشه واست فقط با پسره مث سگ رفتار کن سرد ولی مودب شانتو شخصیتت همیشه الویت باشه

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت خیلی اشتباهه که برای اون دختره دلسوزی کردی، باید به اون دختر فقط هشدار میدادی و ماجرا رو تموم میکردی، نه اینکه باهاش طرح دوستی بریزی!

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
خودش برات طلا میخه میاره یا خودت میگی برام طلا بخر ...  نامزدت ثروتمنده ؟

خودش میخره .. اره هست 

مثلا من یبار بهش گفتم زنجیر میخام گردنم خالیه که یه دستبند و زنجیر اورد کارتیر اورد برام 

میخام ببرم بزنم تو سرش 

مگه همه جوره باهاش پایه نبودی؟؟؟دیگه چرا باید این و اونو بیرون ببره واقعا چ پسرای هولی داریم ما😑

این چه سوالیه؟  شخصی بود عزیزم

ولی بطور کلی ربطی ب این چیزا نداره ادم هوسران و کثیف ذاتا بده 

اسی خیلی ساده لوحی 😐💔

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
خودش میخره .. اره هست  مثلا من یبار بهش گفتم زنجیر میخام گردنم خالیه که یه دستبند و زنجیر اورد ...

وایی طلاهارو پس نده 

تازه بیشتر بگیر ازش 

بذار بسوزه وقتی جدا میشین 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.